2777
2789

مقدار پس اندازم ۳ م نقد 

یکم طلا 

دلم میخواد ازش سود بگیرم و طلا هم خونه نباشه 

کدوم بانک بذارم ؟ با سه ت چقدر سود میدن ؟ 

راهکار جدید دارید ؟

سه میلیون یا میلیارد؟!! 

اگه میلیون باشه فک نکنم بهت سود بده 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه میلیون یا میلیارد؟!!  اگه میلیون باشه فک نکنم بهت سود بده

همون رو بگو ما ۱۵۰ داریم اما یکساله نذاشتیم لعنتی ها ۴۰۰ میدن خنده داره وقتی ک همین رو وام بدن دنیایی سود میگیرن اما خودشون بدن کور نمیگه آمین

عزیزم. این پولتو صندوق همای آگاه بخر. برا یه میلیون ماهانه 22 تومن میده.3 میلیونت میشه سودش 66 تومن. خیلی از بانک بیشتره. میریزه تو کارتت سودشو.در ضمن کمکم اول هر ماه میتونی پول بزاری روش و پولتو بیشتر کنی. من قبلا این سهممو فروختم. الان میخام باز همین کارو کنم.بهترین راه برای پس انداز کمه.نگران نباش. سودش قطعیه ربطی به منفی مثبت شدن بورس نداره

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
همون رو بگو ما ۱۵۰ داریم اما یکساله نذاشتیم لعنتی ها ۴۰۰ میدن خنده داره وقتی ک همین رو وام بدن دنیای ...

چرا صندوق همای نمیخری. سود قطعی 27 درصد. خیلی از بانک بهتره

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
عزیزم اگر زحمتی نیست میشه توضیح بدی برام از کجا باید بخری چی مدارکی میخواهد

عزیزم تو بورس باید بخری.اول باید بری یکی از کارگزایای بورس تو شهرتون و بگی ثبت نامت کنن برا بورس. کارگزاری آگاه بهتره. تو گوگل سرچ کن آدرسشو بیاره. 

بعد بهت نام کاربری و کلمه ی عبور میدن. بعد از پنل بورسیت صندوق همای رو سرچ میکنی و میخریش

عزیزم تو بورس باید بخری.اول باید بری یکی از کارگزایای بورس تو شهرتون و بگی ثبت نامت کنن برا بورس. کا ...

همه ی مدارکتو ببر با خودت. کارت ملی شناسنامه .قبلش میتونی زنگ بزنی بپرسی ببینی برا ثبت نام چیا میخان

همه ی مدارکتو ببر با خودت. کارت ملی شناسنامه .قبلش میتونی زنگ بزنی بپرسی ببینی برا ثبت نام چیا میخان

من بورس دارم .. کارگزاری مفید.اما هیچی بلدش نیستم .میشه تو ایتا یا واتساپ یا تلگرام کمکم کنید

بهتون درخواست دوستی دادم لطفاً پاسخ بدید تا شمارمو بدم که تو ایتا یا هر جای دیگه با هم در ارتباط باشیم و لطف کنید یادم بدی .. مرضیه هستم

من بورس دارم .. کارگزاری مفید.اما هیچی بلدش نیستم .میشه تو ایتا یا واتساپ یا تلگرام کمکم کنید

عزیزم اونارو ندارم. متاسفم. کاری نداره. وارد پنلت شو. تو قسمت جستجو بنویس صندوق همای آگاه. گزینه خرید رو بزن. قیمت رو وارد کن و بخر. میتونی کلیپای آموزش خرید رو ببینی. خیلی راحته

آها گلم ممنونم بابت توضیحات راستش توی بورس جرات شو ندارم چون توی آشناها زیاد ضرر کردن 

این ربطی نداره به ضرر وزیان بورس. این ثابته. همیشه مثبت. اما خوب سالانه 27 درصده روزانه. خیالت راحت