2777
2789
عنوان

قشم!! تروخداااا بیاید تاپیکم کمک

160 بازدید | 8 پست

دخترا ما امروز یک‌تور‌هفته ای اومدیم قشم که مثلا خوش بگذره 🙃 اینجا هتل پنج ستاره نداره 

تور رو شوهرم گرفت سه ستاره داره که یک اتاق افتضاح بهمون دادن ک همه چیش خراب بود بعد با کلی سرو صدا جامونو عوض کردن فهمیدیم اتاقای دیگه شون رو بازسازی کرده بودن دلشثن نمیومده بدن از  کهنه ها بهمون داده بودن٫!

حالا بگذریم 

الان بچم خوابیده نتونستیم بریم برای ناهار بیرون گفتم ک زنگ بزنیم غذا بیارن شوهرم میگه من دیگه هیچکار نمیکنم تو غر میزنی خودت غذا سفارش بده 

حالا بگین قشم کجا غذای خیلی خوب داره 

در ضمن بگین برای خرید لباس بچه خوب کجا برم جنسش خوب باشه خارجی میخوام 

عزیزم قشم نرفتم تاحالا نمیتونم تو این مورد کمکت کنم اما خب خیلی سخت نگیر و غر نزن تا خاطره خوب بسازین اینهمه هزینه میکنین و وقت میذارین این لحظه ها دیگه تکرار نمیشن که بخوای بخاطر یه غذای با کیفیت پایین خرابشون کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما از فودلند غذا میگیریم زیاد عالی نیس ولی بدهم نیس.

بااسنپ سفارش بده بیارن راحت 

یادت هم باشه سفر ی کوچولو سختی را بالاخره داره کمتر غربزن ک این روزها دیگه برنمیگرده و فقط ی خاطره ازش بجا میمونه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عاشقه ولی اخلاقش مزخرفففف

امیدوارمناراحت نشی از حرفمولی اخلاقای خودت بده اون خیلی دوستداره که هنوز میبرتت اینوراونور هر کس دیگه ایی بود با توجهبه تاپیکای دیگهمیرفت پشت سرشم نگاهنمیکرد ولی میخندید بهت هیچینمیگفت