2777
2789
عنوان

دروغ چرا؟حسودیم میشه

983 بازدید | 60 پست

به دوتا ازنزدیکام که خونه های شیک و قشنگ دارن،دائم فقط درحال تفریح وگردش و خریدن،شوهراشون مثل ملکه باهاشون رفتار میکنن وغلام حلقه بگوششون هستن.ولی من چی؟همسرم با اینکه وضعش خوبه اصلا به فکر خونه زندگیمون نیست،اصلا رفتار اجتماعی خوبی نداره،از مردم گریزونه،سالهاست مراسم ودورهمی نرفتیم..

ادم قلقلک میشه و همین قلقلک انگیزه میشه زندگی رو تغییر بدی 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسادت اول خودتو نابود میکنه بعد دیگرانو... بشین خوبی های شوهرتو برای خودت بنویس.زندگی تو همینه.پس خودت سعی کن شادترش کنی نه اینکه با حسادت همین چهارصباح زندگیو نابود کنی 

یک سر به دور ازجون بیمارستانا بزن .میفهمی زندگی همچین چیز خاصی هم نبود که بخاطرش حسرت دیگرانو بخوری.ولی سعی کن خودتو بکشی بالا. زبان بخون اطلاعاتتو ببر بالا شاد باش

یاد یک جمله معروف افتادم که باید با آب طلا بنویسیم بذاریم بالای سر در خونه  ظاهر زندگی دیگران ...

جملش کلیشه ایه واقعا....در جریان باطن و ظاهر زندگیشون هستم ،همه چیزشون عالیه،عالیییی

یعنی نمیدونم چه رمزی زدن ،به خدا شوهراشون براشون میمیرن...هم مالی هم عاطفی

منم نمی‌دونم این شوهرا از کجا پیدا میشن 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️