2777
2789
عنوان

یه مدل خوب لپ تاپ بگین

3369 بازدید | 14 پست

برای کارای دانشگاه و استفاده خودم میخام 

پردازندش  و عمر باتریش بالا باشه برام مهمه 

نکات دیگه ای به نظرتون مهمه تو خرید لپ تاپ بگین

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لنوو خوبه

هاردش اگه ssd  باشه سرعت بالایی داره وخودتم میتونی یکی دومیلیون بدی برات هارد ssd  بزارن 

پردازنده   cpu    بالاباشه 

اگه برای کارهای گرافیکی یا بازی میخوایی باید گرافیکش بالا باشه

.

لنوو خوبه هاردش اگه ssd  باشه سرعت بالایی داره وخودتم میتونی یکی دومیلیون بدی برات هارد ssd &n ...

نه واس استفاده شخصی و تحقیق اینا

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#

شوهرمن برنامه نویسه

لنوو داره کارهای سنگینم میکنه عالیه

وبعدش با ۱۳تومن   لبتاپ  اپل سوفیس خرید برای خودش  که کارهاش بیشتر روی همین انجام میده

برای منم با ۷تومن  مک بوک اپل خرید 

و یه لپتاپ  توشیبا ۶تومن 

.

نیازنیست پول بدی نوبخری وگرون 

تا سی و خورده ای میتونم

Cpu i5 یا i7 باشه

سری پردازنده ssd باشه

Ram 8 به بالا باشه

این بهترین لپ تاپ ها از مارک ایسر یا ایسوز یا اچ پی یا لنوو همگی خوبن

تو دیج.ی کالا هم بزنی نظرات میاد برات حتی با ۲۰ تومن هم میشه یه لپ تاپ عالی دانشجویی خرید

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
شوهرمن برنامه نویسه  لنوو داره کارهای سنگینم میکنه عالیه وبعدش با ۱۳تومن   لبتاپ  ا ...

استوک خرید؟

شوهرمن برنامه نویسه  لنوو داره کارهای سنگینم میکنه عالیه وبعدش با ۱۳تومن   لبتاپ  ا ...

مرسی 

پس لنوو خوبه تعریف کردن بقیم

فکر میکردم اپل گرونتر باشه

Cpu i5 یا i7 باشه سری پردازنده ssd باشه Ram 8 به بالا باشه این بهترین لپ تاپ ها از مارک ایسر یا ا ...

مرسی عزیزم

مرسی  پس لنوو خوبه تعریف کردن بقیم فکر میکردم اپل گرونتر باشه

اپل خیلی گرون ۱۰۰میلیون ب بالاس  بستگی داره مدلش ۲۰۰۰ چندباشه .

ما مدل ۲۰۱۲  خریدیم  (که مابروزش کردیم)

که خیلیا بلدنیستن  تبدیلش کنن به سال جدید 

ومیرن گرون میخرن ۲۰۲۰ مثلا میخرن 

سلام عزیزم سایت ایسوز ایران مطمئنه برای خرید لپتاپ ؟؟ و اینکه ایسوز خوبه و چه مدلیش؟؟؟

والا نمیدونم فقط میدونم ایسوز برند معتبری هس