2777
2789

از دلش درآرید اگه باهاشون زندگی میکنید بغلش کنید برید یه شاخه گل براش بخرید من همین الان از سر خاک مادر عزیزم برمیگردم خونه امروز پنجمین  روزیه که ندارمش خدا رو صد هزار مرتبه شکر میکنم که اصلا عذاب وجدان ندارم چون همیشه با تمام وجود بهش رسیدگی کردم از هر نظر تمام ناراحتی و اشک ریختن هام فقط و فقط بخاطر دلتنگیه بخاطر اینکه دیگه نمیبینمش بهم زنگ نمیزنه باهم حرف نمیزنیم صداش و نمیشنوم وقسمت نشد که اونقدر بمونه بچه منو ببینه اما خواهرم شدیدا عذاب وجدان داره و اذیتش میکنه کاری نکنید بعد ۱۲۰ سال این حس عذاب وجدان عین خوره وجودتون و بخوره این حس از درد بی مادر شدن هزار برابر بدتر انشالله خدا پدر مادراتون و حفظ کنه برای همتون 

آفرین به تو اینقدر فهمیده هستی روح مادر عزیزت شاد .دقیقا بعد مرگ عزیزان اولین چیزی که ذهن آدم میاد عذاب وجدان 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم :( خدا رحمتشون کنه خدا به دلت صبر بده خیلی سخته 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

الان خونه نیس سر کاره 

مشکل نداریم ولی یه ماهی میشه زنگ نزدم 

الان گفتی یادم افتاد 

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

بمیرم برا دلت🥺🥺🥺

روح مادرت شاد عزیزم

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

الان خونه نیس سر کاره  مشکل نداریم ولی یه ماهی میشه زنگ نزدم  الان گفتی یادم افتاد

حتما زنگ بزن خواهر من یهو دو ماه سه ماه بی خبر بود از مامانم راستش مامانمم ازش راضی نبود همش میگفت من مردم میخواد بیاد سرخاکم که برام فایده نداره امیدوارم خواهرمو حلال کرده باشه 

روحش شاد،مادر منم چهارشنبه رفت مسافرت،بعد چهل پنجاه روز میاد ان شاءالله، از الان دلم براش تنگ شده

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم  
واقعا یه ماه بدون مشکل نا اون زنگ زده نه شما ،جالب بود برام

اره .

خیلی صمیمی نیستیم 

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
حتما زنگ بزن خواهر من یهو دو ماه سه ماه بی خبر بود از مامانم راستش مامانمم ازش راضی نبود همش میگفت م ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم  خیلی ناراحتت شدم عزیزم 😭😭😭چقدر شوکه شدم تاپیک هاتو دیدم 😪😪😪😪خدا بهت صبر بده میدونم الان خیلی ناراحتی من فنچم با دستا خودم نا خواسته کشتمش الان انقد ناراحتم ببین تو دیگه چی میکشی ...البته قابل قیاس نیستا ولی من انقدر براش دلم تنگه ببین چی میکشی تو بمیرم برا دلت 😭😞😞😞 تو دوست فابم بودی اگه فک میکنی به خاطر اون ..... ...... میخوام باهات دوست شم سخت در اشتباهی من فقط میخواستم باهام دوست بشی چون به امام حسین قسم دلم برات تنگه تنگ حرف زدن با تو نمیدونم چرا هیچکدوم از دویتام برام تو نمیشه تو بهم میچسبیدی حرف زدن با تو .. 

ولی چی کنم نمیخوای ریختمم ببینی پیامم ببینی تو تاپیکات . 

منم دیدم اینجوری فقط خواستم من حلال کنی حتی ۱ درصد اگه قصد نیت بدی راشتم خدا اگه تو هم من حلال کنی خدا من نبخشه .. 

عشقم خیلی برات غصه خوردم کاش میتونستم مرحمی برا دلت باشم 

سعی کن بجا گریه  برا مادرت قران بخونی روحش اروم بشه 

بدون اون دنیا بعد ۱۲۰ سال عمر میبینیش مطمئن باش این اگه به اون دنیا اعتقاد داشته باشی .. برا شادی روحش قران یخون اموات با گریه کردن ادیت میشن 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

برا شادی روحش یه یاسین میخونم و ازش میخوام دعا کنه بلکه تو من ببخشی یه روز دوباره دوستم باشی ...  بی چشم داشت میترسم فک کنی ...  ازت فقط دوستم دوستم به خدا دلم برات تنگه چقدر این روزا سخت زندگیم جات تو دلم خالی بود نمیدونم من بهت وابسته شدم اما تو ... خیلی کینه ای هستی اگه مقصر بودم یعنی فصد بد داشتم این کینت حق بود اما وقتی .. 😪

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏