2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قبل عملم چندسالی استفاده کردم  خوبه حتما بخر تو مواقع خاص مهمونی گردش استفاده کن فقط مراقب ...

توضیح میدی لطفا مراقبتهات چی بود? رنگشو چطور انتخاب کردی? کلا هر چی نیازه میگی بهم ممنون میظم 

در روز چند ساعت استفاده میکنید? رنگشو چطور انتخاب کردین?

عزیزم من مطب چشم پزشک کار کردم کل روز رو میتونی استفاده کنی البته رنگی بودنش و میزان ساعتی که استفاده می‌کنی به جنس و شماره چشمت هم بستگی داره

توضیح میدی لطفا مراقبتهات چی بود? رنگشو چطور انتخاب کردی? کلا هر چی نیازه میگی بهم ممنون میظم 

من توسی خریدم بدون دور چون بعضیاشون دورش مشکیه خیلی ضایعه س.

بری اونجا خودش کاتالوگ داره رنگ چشمتو ک ببینه خودش چندتا رنگ ک همخونی داشته باشه بهت معرفی میکنه

خیلی توی رنگش دقت کن ک دیگ نمیتونی کاری بکنی من یبار مشکی گرفتم  مث اجنه بودم اصلا استفاده نکردم انداختمش دور خیلی زور گفت.

سریا اول ک استفاده میکنی سردرد میگیری ک عادیه

موقع لنز گذاشتن باید دستت تمیز باشه بعد استفاده لنز با سرم لنز بشوری بندازی تو جا لنزی چندروز یبار آب جای لنز خالی کن سرم لنز عوض کن نذار کثیف یا خشک بشه

حواست باشه چشم راست و چپ درست بذاری تو محفظه و توی چشم

وقتی تو چشماته خیلی نزدیک آتیش یا حرارت نشی

باد شدید ک چشماتو از جاش درمیاره

وقتی میبینی چشمتو اذیت میکنه قطره چشم بریز

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..
در روز چند ساعت استفاده میکنید? رنگشو چطور انتخاب کردین?

بی رنگه 

بستگی داره کجا برم

من گاهی هشت نه ساعت در روز هم استفاده میکنم چون دوس ندارم بیرون از خونه عینک بزنم

سه ماهه اس و بیو هستش اگر اشتباه نکنم 

یه پک سه تایی برای هر ماه هستش