2777
2789
عنوان

من معلمم امسال یه کلاس شده سوهان روح و اعصابم لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 44 پست

با مدیر صحبت کن و جلسه بزار به مامانشون بگو خیلی گستاخن و اینا بگو اینا فرهنگ خونتون رو نشون میدن

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیالی طی کن ‌..‌ 

درستو بده 

جلسه بعدی بپرس ...  بلد نبودن نمره بده بشینن اصلا نگو چرا بلد نبودی یا سززنش یا بخوای درس بخونن 

حرف میزنن شلوغ میکنن شیطنت میکنن حتی نگو حرف نزنید ، 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
یه نظر من هم اعصابت رو درگیرشون نکن از کلاس بیرون کن بقرست دفتر بزار اونها باهاش درگیر شن

مدیر میگه نباید کسیو بفرستید بیرون. این هنر معلمه که اینارو کنترل کنه!!!!!

یه تکنیک باحال، بیا نیم ساعت اول از تک تک شون بپرس که هفته پیش چیکار کردن، وقتی از حرف زدن خالی شدن، ...

نیم ساعت اول حرف بزنن پس چ وقتی درس بده ،تایم کلاس می‌ره ک 

بعدشم اینا نهم هستن فکر نمیکنی کلی حرف بزنن 

بنظرتون بالا شهر یا پایین شهر بودنش چقدر موثره؟ 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اصلا نمیذارن درس پیش بره

از در تنبیه برو جلو.کلا رویه ات عوض کن .

هر چی درس داده بودی اولین جلسه ک باهاشون کلاس داری کوییز بگیر .با مدیر هماهنگ کن.بد دادن بندازشون بیرون 

مدیرم بترسونتشون 

هر جلسه بعد تدریس سوال کن ازشون بلد نبودن تنبیه نوشتنی بزار .ی چی ک کلافه بشن .

خیلی پررو هستن بچه های این دوره

نیم ساعت اول حرف بزنن پس چ وقتی درس بده ،تایم کلاس می‌ره ک  بعدشم اینا نهم هستن فکر نمیکنی کلی ...

میگم خب تو شلوغی هاشون ندیدی چی دوست دارن؟ انیمه های معروف رو ببین تو کلاس راجبش صحبت کن. بعدش اونا وقتی ببینن تو هم از قملش خودشونی، کوتاه میان 

بنظرتون بالا شهر یا پایین شهر بودنش چقدر موثره؟ 

باور کن خیلی ... حتی دهات و شهرم فرق داره اینو کسی که بخاطر شغل همسزش جاهای زیادی زندگی کرده میگه ... 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

لیدرها یا سردسته‌ها رو شناسایی کن، بهشون نزدیک شو، مسئولیت بده بهشون تو کلاس، یه وقتایی اگه سر کلاس غر میزنن و از چیزی شکایت میکنن باهاشون همدلی کن. منعطف باش، خیلی یک‌کلام نباش تو کلاس. وعده بده درس زودتر تموم بشه آخر کلاس مثلا بازی داریم؛ مثلا صندلی داغ.

ظاهرا کلاس از دستت دررفته ولی هنوز دیر نشده که جمعش کنی. داد نزن. بی احترامی نکن. به هر حرفی واکنش نشون نده. بعضی وقتها خودت رو بزن به اون راه که نشنیدی چی گفتن. 

ما ی معلم زبان داشتیم،انقد آروم حرف میزد 

روز اول صبر کرد بچها ساکت بشن بعد شروع کرد ب توضیح درباره خودش 

گف من تن صدام همینه،و داد نمی‌زنم و نمی‌گم ساکت باش 

بچها دیگه از روز اولی ساکت موندن و معلم کارش. و شروع کرد،تا پایان سال همینطوری آروم صحبت میکرد و از دیوار صدا میومد از بچها ن