دیشب شب اول بود انصافا بچه هایی خوبین ولی من مامانمو میخوام سخته قلبم داره میترکه تمام امیدم تعطیلات پایان نیم سال اوله که ۲۰ روزه برم خونه 😭 به نظرتون انقد برام سخته سال بعد مهمان بگیرم یا نه اولشه که انقد سخت میگذره
کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نام خدا !! خوابگاه را مانند دیگران تحمل بفرمایید ! لطفاً از بچه ننه بودن مخصوصا در مقابل هم اتاقیهایتان بپرهیزید! زیرا بعداً شما را مسخره مینُمایند !☺️
بابا این حرفا چیه! ما پسرای بدبخت یکی از روزای مهم زندگیم اعزام شدم خدمت ، گفتن بهتون میگن برید فردا بیاید ! منم با این امید که برمیگردم تیپ زدم و رفتم ! بعد از ظهر توی خاکها در حال سینه خیز بودم اونم دویست کیلومتر دورتر از خونه که تا ۹۰ روز همونجوری بود !! تازه نه بیرونی ، نه خریدی ، نه غذای آنچنانی! بعد از اونم شوتمون کردن شیشصد کیلومتر دورتر تا دوسال !☺️ برو با بچهها دوست شو ، به آیندهت فک کن! من بهت قول میدم خونهتون سرجای خودشه ، مامانتم تو خونهس و دلش به این خوشه که تو داری درس میخونی ، پس لطفاً نگرانش نکن! فک کن رفتی آمریکا و گفتن اول پنج سال باید بری خدمت !! خب پس میبینی خوابگاه بهتره که !! اصلاً یه دورهایه که خودتو بسازی برای زندگیت.
قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
۱۲ سال دیگ دورم براهمیشه میدونی خدا به آدما این خصلت میده به شرایط جدید عادت کنن مث دور از جون وقتی عزیزی از دست میدن اوایلش سخت ولی کم کم کنار میاد اینم دورانی خوب استفاده کن