2777
2789
عنوان

چرا کسی به من نمیگه خوابگاه رو چجوری تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 38 پست
منم اینجور بودم گریه میکردم با اینکه هم اتاقیام خیلی دوسم داشتن چون ترم اولیشون من بودم ولی بعد کم ک ...

اوخی امیدوارم منم اینجوری بشم🥺

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوابگاهی بودم درکت میکنم

😭💔

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

خجالت بکش بابا خرس گنده.

شوخی کردم ولی شاید چون اولین باره از خانواده جدا میشی انقد ناراحتی.

من از راهنمایی رفتم خوابگاه. هفته ای یکبار می رفتم خونه. 

دیگه دانشگاه اصن دلتنگی خاصی حس نمی‌کردم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

کدوم شهری

من مال گیلانم  دانشگاهم اردبیل  زیاد دور نیست 

منی که مث تو گریه میکردم آخرش همون دانشگاه با یکی غیرشهر خودم ازدواج کردیم خخ دیگ برا همیشه دورم &n ...

وای😂😂

هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد

البته که هر کاری سخت است

شما بسنجید اینده خوابگاه و میهمان شدن را

اگر تفاوتی نداشت و خانواده خوبی دارید قطعا با خانواده باشید

ولی در محیطهای بزرگ امکان کار و تحصیل و پیشرفت بیشتر است

بسم الله الرحمن الرحیم  - بدون اراده خداوند برگی از درخت نمیافتد - عزت و ذلت انسانها دست خداست

به نام خدا !! خوابگاه را مانند دیگران تحمل بفرمایید ! لطفاً از بچه ننه بودن مخصوصا در مقابل هم اتاقی‌هایتان بپرهیزید! زیرا بعداً شما را مسخره می‌نُمایند !☺️ 

بابا این حرفا چیه! ما پسرای بدبخت یکی از روزای مهم زندگیم اعزام شدم خدمت ، گفتن بهتون میگن برید فردا بیاید ! منم با این امید که برمی‌گردم تیپ زدم و رفتم ! بعد از ظهر توی خاک‌ها در حال سینه خیز بودم اونم دویست کیلومتر دورتر از خونه که تا ۹۰ روز همونجوری بود !! تازه نه بیرونی ، نه خریدی ، نه غذای آنچنانی! بعد از اونم شوتمون کردن شیشصد کیلومتر دورتر تا دوسال !☺️ برو با بچه‌ها دوست شو ، به آینده‌ت فک کن! من بهت قول میدم خونه‌تون سرجای خودشه ، مامانتم تو خونه‌س و دلش به این خوشه که تو داری درس می‌خونی ، پس لطفاً نگرانش نکن! فک کن رفتی آمریکا و گفتن اول پنج سال باید بری خدمت !! خب پس می‌بینی خوابگاه بهتره که !! اصلاً یه دوره‌ایه که خودتو بسازی برای زندگیت. 

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
اولشه طبیعیه به این فکر کن که داری مستقل میشی قدرتمند شروع کن به ساختن رویاهات اهدافت رو بنویس و ...

قربونت بشم ممنونم بابت حرفات🥺❤❤

اگه آدم درسخونی باشی ک احتمالا گذر زمان و حس نمیکنی و خانواده کمتر یادت میفتع

اره هستم ایشالله اینجوری باشه 

وای😂😂

۱۲ سال دیگ دورم براهمیشه میدونی خدا به آدما این خصلت میده به شرایط جدید عادت کنن مث دور از جون وقتی عزیزی از دست میدن اوایلش سخت ولی کم کم کنار میاد اینم دورانی خوب استفاده کن 

خجالت بکش بابا خرس گنده. شوخی کردم ولی شاید چون اولین باره از خانواده جدا میشی انقد ناراحتی. من از ...

خب من اولین بارمه خیلی سخته برام