2777
2789
عنوان

سردرد دارم😞 کمک

120 بازدید | 12 پست

بچه ها چند روز پیش چشم راستم تیر میکشید

همونو میرفت عقب سمت پیشونی و سرم 

حالا دو سه روزه هی همه جای سرم احساس درد دارم من اصلا سردردی نبودم کلافه شدم هر روز به طور لحظه ای یه بار پشت سرم درد میگیره یه بار بالای سرم یه بار پیشونیم یه بار دور سرم همینجوری در چرخشه انگار مثلا چرک باشه داره میچرخه این حسو دارم خدایی اگر تجربه مشابه دارید کمک کنید بهم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیز مهمی نیست که!☺️ احتمالا عفونته ، آنتی‌بیوتیک مصرف کن ، کمتر به موبایل خیره شو ، به اندازه کافی آب بخور و بخواب.

من تقریبا هر دو هفته یکبار یه سردرد می‌گیرم که از سمت چپ سرم شروع میشه و حدودا یک تا یک روز و نیم طول می‌کشه ، تو این ۲۴ ساعت سردردم دقیقا بک دور تو سرم میزنه . وقتی به بالای سرم میرسه فشارم گاها روی چهارم میاد طوری که حتی نمی‌تونم پاشم. از نور و صدا متنفر میشم ، غذا و حتی آبم نمی‌تونم بخورم چون حالت تهوع دارم . بدنم کلا عرق می‌کنه اما عرق سرد . اون یک روزو سعی میکنم بخوابم. خدا کنه این سردرد منو هیشکی تجربه نکنه. 🙏☺️

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
چیز مهمی نیست که!☺️ احتمالا عفونته ، آنتی‌بیوتیک مصرف کن ، کمتر به موبایل خیره شو ، به اندازه کافی آ ...

عزیزم امیدوارم اصلا هیچوقت تجربه نکنی این حس بد رو🤲🏻

نمیدونم دیگه انشاءالله عفونت جزیی باشه چون سردردی نبودم و الان نزدیک چند روزه دارم با سردرد ور میرم فقط امیدوارم خطری نباشه چون آدم به شدت استرسی ای هستم از نگرانی عرق میکنم یهو😐

حتما چیزایی که گفتی رو انجام میدم ممنون ازت🙏🏻🥰

[QUOTE=313692023]گلم شونه و پس گردنت بندازی آنی خوب میشی . کسی رو داری برات بندازه؟[/QUOTE مرسی عزی ...

خواهش میکنم انشاا... سلامت باشی ولی هر چه زودتر بندازی زوتر از شر سردردت خلاص میشی

سلامتی و خوشبختی دخترم