2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میرم روی فرش و کف زمین می خوابم خیلی راحت ترم،،همسرم هی به مدل خوابیدنم گیر میده منم میرم جدا می خوام بعضی شبا،،راحت و آسوده.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
جواب تاپیک اشتباهی رو دادم😐😂 چه می‌دونم کلکا کجا کارشون رو انجام دادن😂

🤣🤣🤣راحتشون بذار گناه دارن بابا😂😂بذار یه آبجی  و داداش جدید دیگه تولید کنند واسه خاطر سرگرم شدن خودت🤣🤣

🤣🤣🤣راحتشون بذار گناه دارن بابا😂😂بذار یه آبجی  و داداش جدید دیگه تولید کنند واسه خاطر سرگرم ...

یه داداش دارم😂

مامانم الکی به ما میگه میرم بالا پشت بوم به باباتون کمک کنم ولی درواقع اوهوم اوهوم😂

نمی‌دونم چرا مارو هالو فرض کردن🙂😂

خواستم جواب اون تاپیکتو بدم دیدم قفله عزیزم،میدونم فشار روحی روته میدونم حتی اگر زبونی بگی بازم عاشق دختراتی،میدونم روحت زخمیه ولی باور کن با انتقام گرفتن از دخترات و قلب خودت ،نه مادرت مجازات میشه نه خونواده شوهرت،تو اگه مادر خوبی نداشتی سعی کن خودت مادر خوبی باشی از الان،با دخترت حرف بزن بگو من معذرت میخوام اگه دلتو شکستم اگه ی وقتی بد میشم چون قبلا اذیت شدم و خسته ست مغزم ولی عاشقتم،بگو تو دیگه بزرگ شدی باید همدم من باشی نباید با مامانت لجبازی کنی،بگو تو امید زندگی منی،حرفای قشنگ بهش بزن بگو هر وقت دیدی من حالم بده عصبیم دور و برم نیا خودم آروم میشم میام سراغت،باور کن خیلی تاثیر داره این حرفا

با خودت تمرین کن،هر وقت عصبانی شدی چشماتو ببند و ازش دور شو،هیچ عکس العملی اون لحظه نشون نده

من ی وقتی واقعا آنقدر فشار رومه چشامو میبندم از دخترم دور میشم میام تو اتاق ی بالش برمیدارم میزارم جلو دهنم آنقدر داد میزنم تا یکم سبک شم،خیلی وقتا هم کنترلم از دست میدم داد میزنم جوری که میدونم صدامو بقیه میشنون بیرون از خونه

منم مث تو حالم بده خیلیییییییییییییییی بد ولی بچه ها گناه دارن تاوان ناسازگاری دنیا با ما رو پس بدن،بعدها اختلال روانی پیدا میکنن خدایی نکرده،اونموقع ما با پا به سن گذاشتن آرومتر میشیم ولی اینا سر ما داد میزنن،با کمترین حرفمون بهمون حمله میکنن،اونوقت حق اعتراض نداریم چون دست‌پخت خودمونه 

چون ما نابودشون کردیم،دردناکه نه؟

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
خواستم جواب اون تاپیکتو بدم دیدم قفله عزیزم،میدونم فشار روحی روته میدونم حتی اگر زبونی بگی بازم عاشق ...

سلام عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی ودلسوزی کردی برام❤  اره مشکل اصلی خود خودمم که نتونستم با مشکلاتم کنار بیام و زود جوش میارم سر دختر بیچارم خیلی زیاد دخترم دوست دارم خیلی شرمنده رفتارم هستم ولی چه کنم یهو قاطی میکنم نمیدونم اصلا چرا انقدر پرخاشکری میکنم یهو ب خودم میام میبینم کلی کتکش زدم خاک تو سرم  خودمم میزنم و ممکن ب هر دومون آسیب بزنم اون لحظه😭😭😭  دیشب  دیدم گوشش  هم کبود شده بینیش همش کبود قرمز شده  من فکر میکنم مشکل روانی دارم چون هیچ مادری مثل من بی رحم نیست😭 الان میگه تا صبح از سر درد نخوابیدم  خیلی موهاش کشیدم و ب سرش فشار آوردم  من مادر خیییلی بدی هستم  حیف این بچه ها که خدا ب من داده حرف من اینه میگم خدا  چرا بهم بچه دادی تو میدونستی من شرایط خوبی ندارم چرا ۲تا دختر بهم دادی دختر خیلی مراقبت میخواد خیلی ولی من نتونستم و نمیتومم کم آوردم