2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقی اگر حل می‌شد چرا دعوا میکردیم

اینم حرفیه

ولی در کل منو همسرم اگه مشکلی باشه تا چن ساعت باهم سرسنگینیم و بعدش حرف می‌زنیم حل میکنیم

هیچوقت تا حالا به هم بی احترامی نکردیم با وجود مشکلات زیادمون

بزرگترین آرزوم سلامتی عزیزانم❤

اینم حرفیه ولی در کل منو همسرم اگه مشکلی باشه تا چن ساعت باهم سرسنگینیم و بعدش حرف می‌زنیم حل میکنی ...

ما احترامی بینمون نیست 

عزیزم ما مشکلمون پوله

مال و اموالم داریم فروش نمیره ،به معنای واقعی طلسم شده 

الان شوهرم بدهی داره و دادگاهی شده

یادش بخیر مجردیام چه خوب بود

ما احترامی بینمون نیست  عزیزم ما مشکلمون پوله مال و اموالم داریم فروش نمیره ،به معنای واقعی ط ...

دقیقا حرفاتو میفهمم

ما تو دوسال هررررچی که داشتیم از دست دادیم حتی یه تیکه وسیله خونه هم نداشتیم ولی پارسال از صفر مطلق شروع کردیم 

اگه بحث مشکل مالی باشه فک نمیکنم هیچکس اندازه من زجر کشیده باشه.ولی حل میشه فقط باید خوش بین باشین

دقیقا حرفاتو میفهمم ما تو دوسال هررررچی که داشتیم از دست دادیم حتی یه تیکه وسیله خونه هم نداشتیم ول ...

نمیدونم چیکار کنم طلسم بشکنه 

خدا به داد برسه 

هرچی به خدا امام رضا متوسل میشم

حضرت فاطمه 

خبری نیست

نمیدونم چیکار کنم طلسم بشکنه  خدا به داد برسه  هرچی به خدا امام رضا متوسل میشم حضرت فاط ...

چرا فکر میکنی طلسم شدی؟

تا چن روز بهش فک نکن.به خودت تلقین نکن که مشکل داری.هر کاریم از دستتون برمیاد انجام بدین

حل میشه ایشالا...