2777
2789
عنوان

یعنی واقعا دارم فلج میشم😭

321 بازدید | 7 پست

چند ماهه قسمت راست بدنم مثل دست و پام درد میکنه رو پام نمیتونم وایسم با دستمم نمیتونم کار کنم یه لیوان نمیتونم بردارم زدم گوگل زده سکته مغزی یا فلج مغزیه 

من که سکته نکردم ینی فلج مغزی شدم

سنمم تو رنج بیست خورده ایم 

دکتر رفتم گف دیسک کمره اما اون موقع این علائما نداشتم mri هم ماهه دیگه نوبت دارم دق میکنم تا اون موقع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تشخیص بدن. بعدم مثلا اگه چیزی بود کورتون درمانی میکنی پیشرفت نمیکنه .

مشخصه که حاد نیست. چون حاد جوریه که غافلگیری یهو بیماری حمله میکنه و  ادم فلج میشه. ولی الان که پشرفتی نداره تشخیص بودن کورتون درمانی میکنن. حتما پیگیر درمان باشه. ممکنه البته عصیی باشه و چیز خاصی نباشه. 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
طب مالت چیه  نمیدونم هرچیه به سرعت داره پیش میره روز به روز بدتر میشم

ببین نمیدونم دقیق علائمش چیه ولی بابام و چندتا از فامیل مبتلا شدن 

چیزیه که از طریق لبنیات محلی یا گوشت و،،وارد بدن میشه 

ولی قابل درمانه مخصوصا اگر زودبفهمی

بابای من خیییلی دیر فهمیدیم 🥲

ولی یکی از فامیلامون میگفت دستو پام یهو سر میشه ولی خداروشکر فک کنم خوب شد 

ضرر که نداره یه ازمایش بده 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰