2777
2789
عنوان

اعصاب

220 بازدید | 11 پست

پسری که به مدت دوسال شب ها از۸شب تا۸صبح بیداربوده باشه بدون این که پلک بزنه چه ضربه ای می تونه به مغزواعصابش واردشده باشه...

آره من سربازکلانتری بودم ودوسال بدون وقفه واستراحت از ۸ شب تاخود طلوع آفتاب نخوابیدم،نزدیکای صبح که می شد حس می کردم مغزم پخته وبدنم بی حس بود،خیابونای تاریک وخلوت..

الان ۵ماه هستش که خدمتم تموم شده ودارم کم کم به زندگی برمی گردم وتلاش می کنم همون آدم دوسال پیش بشم...

شب بیداری ها یه طرف و خاطرات واتفاقات ناگوار نیروی انتظامی یه طرف...

احترام احترام میاره....
برادر اینا همش نتیجه سربازی اجباری هس یه سندرم اذیت کننده به نظرم  از یه مشاور کمک بگیر تا بتون ...

احساس می کنم قلبم‌ازسنگ شده،دیگه احساساتی ندارم،آخراش عین حیوون درنده شده بودم،بزن،بکش،نابودکن

الان تازه دارم به زندگی برمی گردم

احترام احترام میاره....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.