january30th مدیر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 552 عنوان چرا نصفه شبی هوا انقدر روشنه؟انگار کله صبحه😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 38 پست و چرا من از این موضوع انقدر میترسم؟😐 بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه... 1402/07/20 | 21:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
january30th مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 552 میشه ی عکس دیگه بدی؟ دقیق تر واقعا تعجب کردم این از یک نمای پنجره دیگه...تیره تره ولی بازم به شب نمیخوره.... بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
january30th مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 552 میتونی بری لب پنجره بیرون رو ببینی شاید از جایی همسایه ها لامپ روشن کردن نورش به دیوار میخوره اونطور ... گذاشتم یکی دیگه... بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
january30th مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 552 رعد و برق نیس؟ نه یکی دیگه از یه قسمت دیگه خونه گذاشتم عادی تره... بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
january30th مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 552 چرا جای ما اینجوری نیس من مفتحم....نمیدونم والا😀 بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
january30th مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 552 معمولا شبایی که میخواد برف بباره هوا اینجوری روشن میشه احتمال بارش برف میتونه باشه آها خدا کنه برف بیاد پس بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
عشق_فقد_خودممم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3132 برفه احتمالا ☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛ صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂
january30th مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 552 برفه احتمالا خدا کنهههه بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
eu_oo_ue عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 21871 این از یک نمای پنجره دیگه...تیره تره ولی بازم به شب نمیخوره.... وای یا خدا چقدر عجیبه