2777
2789
عنوان

این تاپیک چقدر عجیب🥀😔🖤

600 بازدید | 30 پست

این تاپیک برای سال ۸۹نگاه کنید با دقت!!!!

هیچکدوم توی این سال ها تاپیک نزدن و یهو رفتن از سال ۸۹ ۹۰

نه تعلیق شدن نه مشخصه توی تاپیک هاشون مشکلی داشتن🥺

همشون حدود ۴۵ تا ۵۰سن دارن😔🖤

یعنی زنده هستن؟

چی شد یهو از سایت رفتن 😞

اکثرشون مطمئنم زنده نیستن هعی چقدر دلگیر یه روزی میشه بقیه این تاپیک رو برای ما میزنن 😢

🖤

اره کاربرای قدیمی نه تاپیکی میزنن نه پستی میذارن

منم گاهی بهش فکر میکنم

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربری ۹۶ من هنوز هست 

اما چون لو رفته دیگه ندارمش

اما تعلیق نشده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
ای جان خدا کنه خیلی دلم میسوزه🥺

همون که پروازش به ارومیه بود فوت شدن 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶