2777
2789

مثلا من خودم یه بار خواهر شوهرم درمورد شب اول عروسی سوال پرسید منم جوابشو ندادم خودش ساکت شد 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

وقتی فامیل از رتبه و رشته سوال میپرسن انقدر بدم میاد😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یکی از صاحبخونه هام ازم خاست ناهار دختروپسرشو درست کنم

خودش تا ۲بعدازظهر خواب بود...حالا دختروپسرشم بچه نبودن اون موقع ۲۰ ساله و ۲۶ساله بودن🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام ی رفیق صمیمی داشت ک پسرش همسن من بود ی شب ب بابام زنگ زد و گفت میخایم با پسرم بیایم خاستگاری بابامم بخاطر رفاقتشون قبول کرد ک بیان گفت اخرش محترمانه رد میکنیم 

وقتی اومدن پدره کت شلوار پوشیده بود پسره تیشرت و شلوار جین😐

بعدش گفت برا خودم اومدم خاستگاری 😐😐 

(زنشو خیلی وقت پیش طلاق داده بود)

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
بابام ی رفیق صمیمی داشت ک پسرش همسن من بود ی شب ب بابام زنگ زد و گفت میخایم با پسرم بیایم خاستگاری ب ...

خزون شدممممممم 

😐💔

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

بابام ی رفیق صمیمی داشت ک پسرش همسن من بود ی شب ب بابام زنگ زد و گفت میخایم با پسرم بیایم خاستگاری ب ...

چه پررو خجالت نکشید؟ 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
خزون شدممممممم  😐💔

تازه از بابام بزرگتر بود😐

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

وای مدریکه پیری منم همسایه عمم چند وقت پیش من با بچه ها رفتم دوروز خونه عمم موندم فکر کرده بود مطلقه ام اومد خواستگاری که شوهرم اومد و دهنشو سرویس کرد

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
چه پررو خجالت نکشید؟ 

ن خیلی ام خونسرد بود و میگفت من ثروتمندم و دخترتو خوشبخت میکنم من بیچاره ۱۷ سالم بود

چند روز رفتم مدرسه دخترم تموم که شد تا همسرم بیاد دنبالم گفتم مغازه های اطرافو نگاهی کنم ساعت سه بعد از ظهر 

یه ماشین گرونقیمت کنار پیاده رو‌ وایساد سلام کرد گفت خیلی‌معذرت میخوام من چندتا لوازم برقی خونه برای فروش دارم میخواین ببینین؟ این پشت گذاشتم😐

نمیدونم واقعا قصدش چی بود

وقتی گفتم نه باز کلی‌ معذرت خواهی کرد

قیافم زااار میزد از خستگی و گرما سریع خودمو انداختم تو فروشگاه تا همسرم بیاد همونجا موندم😕

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یه پیر مرده یک قوطی روغن پنج کیلویی برداشته بود با قد خیلی خمیده به سختی داشت میکشید رفتم جلو ازش گرفتم و براش تا در خونشون بردم فک نمیکردم که اصلا این پیر مرد با این احوالات به فکر زن گرفتن باشه و دنبال کیسمناسب بگرده یه دفعه ای دم در خونشون که تو یه پس کوچه بود گفتدخترجان سایه بالا سرداریاگه نداری من مرد ثروتمندیم و هنوز توانایی تولید مثل دارم من را میگی یه دفعه ای انگار آب جوش ریخته باشن روم بدون اینکه جوابش را بدم فرار کردم اون موقع مامان دوتا بچه بودم

ن خیلی ام خونسرد بود و میگفت من ثروتمندم و دخترتو خوشبخت میکنم من بیچاره ۱۷ سالم بود

چقدر زشت واقعا ادم‌مزخرف و خودشیفته ای بود بابات چه برخوردی کرد من بودم پرتشون میکردم بیرون مرتیکه پدو فیلو 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
یه پیر مرده یک قوطی روغن پنج کیلویی برداشته بود با قد خیلی خمیده به سختی داشت میکشید رفتم جلو ازش گر ...

پیرمردا خطر ناک تر از جوونا هستنا جدیدا

🤦🏻‍♀️🙁

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
تازه از بابام بزرگتر بود😐

چ خوش اشتهایی هم بوده نکبت همونجا جد و ابادش میوردی جلو چشش تا دیگه از این هوساا نکنهه..

این باید فکراخرتش میبود یا عشق و حال :/

فشارم رفت بالاااا

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید