بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
استارتر راننده شدن و رانندگی یادگرفتن اصصصصلا ربطی به بار چندم قبول شدن نداره، خیلیا هستن بار اول و دوم قبول شدن اما راننده نشدن و میترسن بشینن پشت فرمون گواهینامشون سالها خاک میخوره اما مثلا من بار ششم قبول شدم اما خداروشکر بلافاصله بعد اومدن گواهینامه نشستم پشت فرمون تا الان که دو سال میگذره
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
مرسی عزیزم من این هفته بار پنجممه تاپیک رو بیشتر برا این زدم که ببینم تعلیم مربی کافیه یا حتما باید ...
نه کافی نیست من پنج بار بعد کلاسام امتحان دادم و رد شدم دوباره شش جلسه برداشتم تا قبول شدم
12 جلسه آموزشگاه فقط آموزشه برای مهارت و در نتیجه قبول شدن باید بیشتر کلاس برداری
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚