2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر راننده شدن و رانندگی یادگرفتن اصصصصلا ربطی به بار چندم قبول شدن نداره، خیلیا هستن بار اول و دوم قبول شدن اما راننده نشدن و میترسن بشینن پشت فرمون گواهینامشون سالها خاک میخوره اما مثلا من بار ششم قبول شدم اما خداروشکر بلافاصله بعد اومدن گواهینامه نشستم پشت فرمون تا الان که دو سال میگذره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

نه اتفاقا یه مربی افتضاح داشتم، چندباری با شوهرم تمرین کردم،یه جلسه هم آزاد گرفتم

منم مربیم بد و بی اعصاب بود. با یه مربی کلاس ازاد برداشتم ولی بیشتر از هفته ای یه بار وقت نداره کسی رو هم ندارم باهام تمرین کنه😢

🌻💜🌻💜🌻
استارتر راننده شدن و رانندگی یادگرفتن اصصصصلا ربطی به بار چندم قبول شدن نداره، خیلیا هستن بار اول و ...

مرسی عزیزم من این هفته بار پنجممه تاپیک رو بیشتر برا این زدم که ببینم تعلیم مربی کافیه یا حتما باید جدا ازون هم کسی باشه باهامون تمرین کنه

🌻💜🌻💜🌻
مرسی عزیزم من این هفته بار پنجممه تاپیک رو بیشتر برا این زدم که ببینم تعلیم مربی کافیه یا حتما باید ...

نه کافی نیست من پنج بار بعد کلاسام امتحان دادم و رد شدم دوباره شش جلسه برداشتم تا قبول شدم 

12 جلسه آموزشگاه فقط آموزشه برای مهارت و در نتیجه قبول شدن باید بیشتر کلاس برداری

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

وقعا؟! اتفاقا منم مربیم از یه خانومی می گفت که بین شهری هم رانندگی می کرد ولی برا گواهینامه گرفتن رد ...

بلللله 

من کلا مربی 6 جلسه برد 

ی بار پارک دوبلم دور بود از جدول

یه بار نزدیک بود

یار سوم یارو گفت چرا نزدیکه گفتم بخدا افسر قبلی گفته نسبت ب ماشین جلویی بزن

گفت دوباره بزن 

دوباره زدم و دور دو فرمون و دنده عقب و.. ازم گرفت قبول کرد

با یه مربی دیگه بگیر یا یه آموزشگاه دیگه که وقت داشته باشه..

خواهرشوهرم هم کسی رو نداشت باهاش تمرین کنه،، تقریبا ۳۰ جلسه آموزش گرفت، الان بین شهری راحت میره و میاد،،، اشکال نداره هرچقدر طول بکشه دستت پرتر میشه

عالم محضر خداست...
چه طور تمرین می کردید؟؟؟؟ میشه بگید به نظر خودتون عاملی که باعث شد همون بار اول قبول شید چی بوده؟؟؟

ترسو نبودن،استرس نداشتن،تمرین زیاد و علاقه ب رانندگی

تنها ماشینو ببرید محدوده محل سکونت 

وقتی خلوته 

ترستون بریزه

همیشه کسی کنارتون نشینه 

وابسته نشید ب حضور مربی