2777
2789
عنوان

باردارم بیایین بهم روحیه بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 78 پست
گلی اینکه میگن قندو بالا میبره چی ؟

قبلا آزمایش قند یا تست تحمل گلوکز بدید 

می تونی از یه هفته قبل مصرف قند و ... رو کم کنی

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
چند هفته ای تا ۸ هفته نباید سونو بری اصلا 

من شیش هفته یک روزم بود رفتم سونو شکمی گفت فقط ساک و کیسه زرده هست حتی جنین هم نبود چه برسه به قلبش بنظرت الان جنین تشکیل شده ؟اگه تشکیل بشه کی قلبش میزنه؟اخه کسی نبوده تو هفته شیشم حتی جنینش هم پیدا نباشه

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه سر کلاژ کردی عزیزم،منم دو قلو باردارم هر چی گفتم دکترم گفت نمیخواد،منم ۲۲ هفته هستم😍همشم استرس دارم

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
یکسال دارو مصرف کردم

ممنم چهارده سال بچه ندارم امروز به قدر دلم گرفته بود از دنیا فقط خابیدم که به چیزی فک نکنم چه داروی خوردی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

از ۲۵ هفته به بعد داخل دستگاه نگه میدارن ولی شما به خودت بگو که من تا اخرش تا۳۷ هفته میخوام برم و توکل کن به خدا

آمپول ریه هم فکر کنم ۲۷ هم بتونی بزنی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
بچه ها منم الان حالم داغونه بعد چن سال نذرونیاز و دوا درمون به معجزه خدا باردار شدم اونم دوقلو ولی ه ...

من کاملا درکت میکنم 

این سری ب منم گفتن قلب نداره یکی از قل هام هم کیسه زردش مشکل داره دکترمم گفت داروهاتو نخور تا بیفتن

ولی من گوش نکردم

اللنم میبینی ک ب زور رسوندم ب ۲۲

ایشالا تا اخرش بدون مشکل زایمان کنیم

من ک کلا استراحت مطلق بودم و کلی گرفتاری داشتم تا الان

هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه ی هیچ... 

فقط و فقط استرس به خودت وارد نکن سعی کن کتاب بخونی .کتابایی که دهنتو مشغول کنه به این فکر کن که انشاالله یه مدت دیگه از این استراحتا دیگه خبری نیست و قراره یه عمر دهنت سرویس بشه😄😄😄پس از این روزای باقی مونده نهایت استفاده رو ببر.برو تو پیجای سیسمونی و مهارت فرزنداری خودتو با اینا سرگرم کن

اخه دکترم گفت ۳۰ اگه بتونم زودتر بزنم ک خیلی خیالم راحتتر میشه

چرا گلم الکی میشینی اونارو میخونی که غصه بخوری ... بیخیالی بگذرون تا به سلامتی بغل بگیری توکلت به خدا باشه 

ان شاالله به سلامتی بغل بگیری بزرگی و خوشبختیشونو ببینی . برات صلوات فرستادم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

اسی عزیزوهمه خانهای بارداربهتون تبریک میگم انشاله روزهای پرازشادی راسپری کنید.عزیزان روزهای بارداری بعدابراتون خاطره میشه اینقدبافکرهای منفی والکی این روزهای تکارنشدنی راخراب نکنید.بعداینکه استرس بخودتون راه ندهیدوحتما حتمابرای اون فرشته توی راه نذری بکنیدمخصوصا اونایی که بارداریشون حساسه ودوقلوباردارن.انشاله بسلامتی وخوشی زایمان کنید