2777
2789
عنوان

یه سوال 🤔

123 بازدید | 5 پست

شوهرم ماشین دست دوم خریده الان به اسم خودشه اگه اونو بزنه به اسمم می‌تونه موقع ثبت نام ایران خودرو برا خودش ثبت نام کنه ؟ همه جا نوشته 48 ماه از تحویل ماشین از نمایندگی گذشته باشه نگفتن که کلا 48 ماه از ماشین خریدن گذشته باشه ، نظرتون ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

چطوری  ثبت نام کرد؟

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ثبت نام نکرده که ، گفتم اگه این ماشینی که الان خریده رو بزنه به نامم می‌تونه ثبت نام کنه ؟

نه عزیزم نمیشه

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛