2777
2789
آره...چهار روزه دارم تحقیق میکنم هیچ چیز بدی نداره از اینا نپرس ۹۰ درصدشون ازاد خوندن..فقط چون خود خ ...

دقیقا من خودم دولتی خوندم ولی بنظرم سواد پیام نوریا از آزادیا بیشتره

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم شاغل شم اما مشکلم الان سنم هست نمی تونم ریسک کنم موندم چکار کنم

اگر قصد استاد دانشگاه شدن نداری برای بقیه شغل ها واقعا دانشگاه مهم نیست 

یعنی اینطوری نیست که بری برای مصاحبه بگن اوه ایول این از دانشگاه تهران فارغ التحصیل شده اینو انتخاب کنیم ولی اون یکی رو که از دانشگاه پیام نور شده رو نکنیم 

اصلا اینطوری نیست 

معمولا به چالشت میکشن و میبینن که کی توانایی عملی داره نه فقط تئوری 

چون دانشگاه رفتن و امتحان دادن صرفا نشون میده ما توی حفظ کردن و امتحان دادن خوبیم 

اگر قصد استاد دانشگاه شدن نداری برای بقیه شغل ها واقعا دانشگاه مهم نیست  یعنی اینطوری نیس ...

ممنونم که راهنمایی می کنین گفتم دوباره کنکور بدم رشته خودم تجربی بود ،حالا یا تجربی یا انسانی ،یا همین رشته رو بخونم قبلا یک رشته مزخرف خوندم می خوام عاقلانه انتخاب کنم لااقل بتونم باهاش شاغل بشم فقط نمیدونم بین این همه رشته تلاشم رو بذارم رو چی ؟

ممنونم که راهنمایی می کنین گفتم دوباره کنکور بدم رشته خودم تجربی بود ،حالا یا تجربی یا انسانی ،یا هم ...

تلاشت رو فقط روی علاقه ات پیاده نمیتونی بکنی 

علاقه رو به علاوه توانایی در نظر بگیر 

توانایی هست که موفقیت رو شکل میده 

اولن بچه سال خودتی دوما قاتل قاتله و شوهر اسی ۱۰ تا حیوون بیگناه رو با خشونت کشته بود سومن هرچی نفرینش کنم کمه زجر اون موجودات بدبخت سره خودش بیاد

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜