2777
2789

واکسنش به خاطر دلایلی یکماه تاخیر داشت

حالا خیلی میاره بالا و کم اشتها شده و بیحاله

۷ماهشه وزنش خیلی کمه😭😭

۶.۵ وزنشه شیر خشکیه

حساسیت به پروتیین گاوی داره شیر مخصوص میخوره

اشتهاشم به غذا صفر اصلا هیچی نمیخوره

ترو خدا راهنمایی کنید مامانا😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتره ببریش دکتر،ببر بیمارستان مخصوص کودک قسمت اورزانس همه کاراش میکنن خیالت راحت میشه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

تب هم داره.

تب وبیحالی و بیقراری و گریه و درد و تورم جا واکسن رو همه دارن

ولی تهوع فکر نکنم.بچهای من علایم بالا داشتن ولی تهوع نه.حتی واکسن یکسالگی دخترم ویروس سرخک خفیف گرفت بالا نمیاورد

بلافاصله بالا اورد؟

شاید ویروس گرفته

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
تب هم داره.  تب وبیحالی و بیقراری و گریه و درد و تورم جا واکسن رو همه دارن ولی تهوع فکر نکنم. ...

نه بالافاصله 

۴ساعت بعد و تا الان اینطوره

شیر فقط میخوره اونم کم و میاره بالا

عوق میزنه