❤لطفا تا آخر بخون...
امسال سال اول تدریس عربیم توی دبیرستان هست همه پایهها خوبند قبلا تو دبستان بودم ولی اذیت میشدم چون بچه های کوچیک خیلی کار باهاشون سخته . الان فقط یکی از پایههای کلاس هشتم هستند که خودشون رو از بقیه بالاتر میبینن و فکر میکنن عقل کل هستن و من چون کتاب نداشتم پیدیاف کتاب رو از توی گوشی میبینم چند نفرشون رفته بودند توی دفتر و گفته بودن خانوم بلد نیست و از روی گوشی به ما درس میده!!! در صورتی که کاملاً به درس و قواعدشون مسلطم فقط به خاطر اینکه کتاب اونها رو نگیرم و یه وقت بعضی کلمات که یادم رفته اشتباه معنی نکنم، از گوشی نگاه میکنم چند تا خرابکاری هم انجام دادم که خودم بعدا فهمیدم:مثلاً اینکه یک یا دو درس اضافه قواعد عربی رو به یکی از پایهها گفتم یا اشتباهاً معنی یکی دو تا کلمه رو تحت الفظی معنی کردم و از معنی اصلیش دور بوده به خاطر اینکه من بیشتر تسلطم روی قواعده نه روی معانی... ومهمتراینکه سال اولمه تجربم کمه ... همش میرن از من پیش معلمهای دیگه میگن مثلاً به یکی گفته بودند که خانوم اصلاً با ما احوالپرسی نمیکنه در صورتی که من همیشه سلام و احوالپرسی میکنم ولی به هیچ وجه احوال پرسیمو لفت و لیست نمیدم و چون درسشون عقبه معمولاً سریعتر سراغ درس میرم اما بین درس همیشه استراحت میدم یه سری حرفاشون رو مخمه به خاطر همین نشستم و سوالهای امتحان رو طوری طراحی کردم که عیناً از کتابه اما هرکی ۳دور نخونده مخش هنگ کنه و دیگه به جای خاله زنک بازی بیشتر به درسشون اهمیت بدن...
بقیه معلمها خودشون شکل و شمایل معلم ندارند و یکسره ریسه خنده بغل دانش آموزا باهاشون دست میدن . حالا این چیزها بد نیست چون من همیشه شوخی و خندهام توی کلاس دارم اما دانش آموز رو به امان خدا ول نمیکنم در واقع یک وظیفهای در قبال درس دادن بهش دارم که بیشتر همکارام تو این مورد کوتاهی میکنند و بیشتر تایم کلاس رو ب مسخره بازی میگذرونند. من متعادل هستم نه مثل بعضی از دیگر از همکارام داد و بیداد میکنم نه شل میگیرم اما نمیدونم چرا از من بد میگن؟!
چه جوری رفتار کنم خب درسمو میدم یکم بین کلاس استراحت میدم و میرم چرا بقیه دانش آموزام ناراحت نیستن فقط این یک کلاسم!