2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

77 بازدید | 7 پست

حالا بشدت ضعف دارم نمیتونم کارای خونه را بکنم به بچه ها برسم خیلی بدنم ضعیف شده و سرگیجه دارم و بی حس و حالم چیکار کنم؟ 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی کروناس؟

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
منم همین بودم علائمت چیه؟

تب ولرز

بدن درد و کوفتگی

خستگی شدید

عطسه و ابریزش و سرفه های شدید

بویایی هم رفته 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
دکتر نرفتی عزیزم؟

رفتم داروی خاصی نداد 

ازیترومایسین و قرص ب1 و برم هگزین و اینا

از کجا میدونی کروناس؟

اخه سرماخوردگی معمولی که اینجوری ادمو نمیندازه

بچه هامم از در و دیوار بالا میرفتن الان 5 روزه یه دور هم دور خونه نتونستن بدون

رفتم داروی خاصی نداد  ازیترومایسین و قرص ب1 و برم هگزین و اینا

سرم و ویتامین بزنی بهتر میشی من با دارو خوب نشدم اینا رو که زدم بهتر شدم 

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...