2777
2789

سلام

من اهل دوستی نیستم اصلا اما از یه پسری که تو کارش موفقه و خیلی راجع بهش نمیدونم دارم وایب بیا با هم دوست شیم میگیرم به نظرم میاد برای ازدواج میخواد اشنا بشه حتما که باید مطمین شم از این موضوع

اما حالا از اینا گذشته تیپش از این امروزیاس به نظرم که دوستی قبل از ازداوج رو می پسنده و میدونمم قبلا دوست دختر داشته اما من دوست دارم اول بیاد با خانوادم صحبت کنه بعد چند مدت با هم اشنا شیم 

حالا اگه اومد جلو من بهش میگم که اهل دوستی نیستم و فقط با کسایی اشنا میشم که خانوادم تایید کنند ،

به نظر شما با وجود اینکه من میدونم اون پسره خیلی مایله با من ارتباط بگیره و بابام هم بابت کارش باهاش یکی دوباری ارتباط گرفته و ازش جلو خودش تعریف کرده پسره چه عکس العملی نشون میده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم در نظر بگیرین که کشته مرده ی ازدواج نیستم اما اصلا دلم نمیخواد مورد خوبی رو الکی از دست بدم

همین الان یکی دوبار اخر که نگاهم کرده نگاهم رو دزدیدم اما حس میکنم راه ارتباط و اشنایی رو الکی بستم و عذاب وجدان دارم 

زود پا نده که فکر نکنه به هر کسی زود پا میدی

خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღ  از‌هرجابیوفتـے #کـمـکت‌مـےکــنم‌بلند‌شی. #هرجا #جز‌چشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان می‌گُذرد..  💥                         !س‍‌ل‍‌ام‍‌ت‍‌ی نَس‍‌ل‍‌ی ک‍‌ه #ع‍‌ُق‍‌ده ه‍‌اش‍‌و س‍‌َره #ریه ه‍‌اش خ‍‌ال‍‌ی‍‌ ک‍‌رد . . :)           دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀  ۱۴۰۱/۷/۴.                                                                میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤   یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.           
اینم در نظر بگیرین که کشته مرده ی ازدواج نیستم اما اصلا دلم نمیخواد مورد خوبی رو الکی از دست بدم هم ...

یعنی الان 4 تا نگاه میشه راه آشنایی 😂 خیلی حرکات گنده تری باید بزنع که بفهمی به نظرم 

یعنی الان 4 تا نگاه میشه راه آشنایی 😂 خیلی حرکات گنده تری باید بزنع که بفهمی به نظرم 

راه اشنایی منظورم بعد از نگاهه چون نگاه نکنم جرات نمیکنه بیاد جلو حرف بزنه دیگه..

تصمیم خیلی خوبی گرفتی ولی به نظرم حد و هم نگه دار زیاد از حد سفت و سخت بودن و طرف مقابل و خسته میکنه و حوصله سر بره ،تو ارتباط عاطفی بر هر مبنایی یا دو نفر باید از نظر عقاید نظر مثل هم باشن یا مثل موضوع شما یه تفاوت هایی هست دو طرف باید یکم کوتاه بیان تا ارتباط شکل بگیره!

بهت بگم سه چهار ماهه دوست داره بیاد جلو و من پا ندادم فقط..

اهاان یعنی مرد هست؟

خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღ  از‌هرجابیوفتـے #کـمـکت‌مـےکــنم‌بلند‌شی. #هرجا #جز‌چشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان می‌گُذرد..  💥                         !س‍‌ل‍‌ام‍‌ت‍‌ی نَس‍‌ل‍‌ی ک‍‌ه #ع‍‌ُق‍‌ده ه‍‌اش‍‌و س‍‌َره #ریه ه‍‌اش خ‍‌ال‍‌ی‍‌ ک‍‌رد . . :)           دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀  ۱۴۰۱/۷/۴.                                                                میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤   یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.           
راه اشنایی منظورم بعد از نگاهه چون نگاه نکنم جرات نمیکنه بیاد جلو حرف بزنه دیگه..

کلا منظورم اینه به نگاه پسرا دل نبند برا خودت برنامه نریز ممکنه تا آخر شهامتش رو پیدا نکنه و تو این وسط ضربه بخوری مورد های اینجوری زیاد دیدم