2777
2789
عنوان

به چشم زخم اعتقاد دارین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 32 پست

صدقه بده اسپند دود کن و شمع به نیت رفع قضا و بلا روشن کن. چهار گوشه خونت کنار دیوار ها نمک بریز بعد از چند روز جارو کن. صدای اذان و قرآن تو خونت با صدای بلند پخش کن. مرتب چهاررقل و آیت الکرسی بخون. حتماً یه آش یا یه نذری هرچند کوچیک بده به چند تا همسایه به نیت رفع قضا و بلا 

بله ما از وقت اولین بار تو جمع خاله ها و دایی همسرم و بچه ها و عروسا و داماداشون قرار گرفتیم شروع شد ...

چشمشون دربیاد  زندایی منم خیلی چشمش شور ی بار اومد  تصادف کردیم  این بار هم اومد شوهرم رفیق باز شده خونه دیر میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اره بنظرم کسی که میدونین چششون شور بعد رفتنش حتما اسفنددود کن نمکم بنداز 

میشه در مورد تاپیک اخرم نظر بدید اصلا کسی تو سایت نیست انگاری🩷

هیچ چیز در مورد من الزاما درست نیست😎🫶🏻

معمولا میگن بعد از اینکه کسی اومد خونه تون حالا هر کسی چون یک سری انرژی داره بهتره یک کم پنجره ها را باز کنید تا انرژی اون فرد بره بیرون من باور دارم به هر حال هر چیزی انرزی داره حالا خوب یا بد 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چیکار کنیم عزیزم  زندگی من سیاه شده

آیت الکرسی تو ورودی خونه داشته باشید ، حرز امام جواد برای خودتون و همسرتون استفاده کنید ، خودتون رو به نمایش نگذارید مثل کسانی که یکسره همه زندگیشون رو برای همه به نمایش میگذارند ،سپند و کندر هر روز دود کنید

آیت الکرسی تو ورودی خونه داشته باشید ، حرز امام جواد برای خودتون و همسرتون استفاده کنید ، خودتون رو ...

دقیقا نمایش مردم شدیم تو فامیل ما زود ازدواج و بچه دار شدیم خونه خریدیم همش ما رو میگن شما خیلی موفق هستین ب روی خودمون

در روایت آمده: «لو نبش لکم عن القبور لرأیتم ان اکثر موتاکم بالعین» یعنی «اگر قبرها باز شود خواهید دید که بیشتر مرده‌ها به خاطر چشم‌زخم است.»

اولین درمان یک ذکر است، امام صادق (ع) می‌فرمایند:«چشم‌زخم حق است، ایمن نیستی از چشم خودت بر خودت، و نه از خودت بر دیگری، اگر ترسیدی که کسی (یا خودت) را چشم‌زخم بزنی، بگو ما شاء الله لا قوه إلا بالله العلی العظیم، سه مرتبه.»

دومین درمان عوذه برای چشم‌زخم، «اللهم رب مطر حابس وحجر یابس ولیل دامس ورطب ویابس رد عین العین علیه فی کیده ونحره وماله ، ﴿فارجع البصر هل ترى من فطور ، ثم ارجع البصر کرتین ینقلب إلیک البصر خاسئا وهوحسیر﴾.»

دقیقا نمایش مردم شدیم تو فامیل ما زود ازدواج و بچه دار شدیم خونه خریدیم همش ما رو میگن شما خیلی موفق ...

موفقیتهاتون رو به رخ دیگران نکشید ، وخیلی از خوشیهاتون برای غریبه ها و دوستان تعریف نکنید، معوذتین بخونید ، 

حرز امام جواد بگیر

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

اگه حس میکنی طلسم گرفتن واست ۴۰ روز یا ۴۱ روز سوره عبس رو بخون دفع میشه

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
هر روز بخونم

اره چهل روز هر روز بخون طلسم برمیگرده به خودشون