2777
2789

چه ف الی ؟ من کتابش رو دارم . حافظ رو میگم . هر چند من اعتقاد کامل ندارم بعضی موقع ها که از رو حوصله سر رفتگی ف ال میگیرم یه قسمت خیلی ریزش در میاد واسه همون یه نیم نگاهی میکنم ولی اعتقاد کامل ندارم .

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ف الی ؟ من کتابش رو دارم . حافظ رو میگم . هر چند من اعتقاد کامل ندارم بعضی موقع ها که از رو حوصله ...

میشه واسه منم بگیری 

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂
اره گل نیتتو بگو 

به نیت شغلی که تو ذهنمه

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂
به نیت شغلی که تو ذهنمه

یه متن طولانیه خلاصش میکنم . 

میگه در دنیا هر اتفاقی برای ما میوفته بخاطر اراده خداونده . میگه سعی نکن بر اراده خدا غلبه کنی و تسلیمش شو . میگه به مراد دلت می‌رسی به زودی به شرط این که با خدا باشی . میگه هر اتفاقی افتاد به ف ال نیک بگیر که همش اراده خداست 

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
دررابطه با ازدواجم

میگه خوش به سعادتت که چنین ف ال ی نصیبت شده . میگه همه چیز بر وفق مراد تو قراره بشه و میگه در حال حاضر دست به خاک بزنی طلا میشه . میگه احترام به بزرگ تر و توکل به خدا رو از یادت نبر و حواست باشه چون بدخواهان همیشه در کمین هستن . میگه به زودی به مراد دلت می‌رسی هر چیزی شد به ف ال نیک بگیر