بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫