2777
2789

بعد زایمان نمیدونم چرا از همه چیز میترسم از قبر و موجودات ماورایی یا حتی وقتی مادرم تنهام میزاره از بچمم میترسم کسی بوده مثل من ؟ توراخدا بگید کسی بوده مثل من یا ن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدیمیا میگفتن تا ۱۰ روز نباید تنها بمونی. ب نظرم مراعات کنی بهتره.‌قرآنم بذار بالا سرت

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)

چند وقته زایمان کردی؟ 

حرز بگیر بنداز گردنت، قران بزار بالاسرتون 

اگه دیگه وضعیتت خیلی حاده با روانشناس صحبت کن

ولی اولاش منم میترسیدم از بچه اخه بعضی وقتا یه لبخندا عجیبی میزد یا خیره میشد جایی میخندید 🤐😂ولی الان دیگه بزرگ شده نمیترسم میگم خدا هوامون و داره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

افسردگی بعد زایمان داری عزیرم‌

اگه خیلی حاده باید بری تحت نظر دکتر اگه نه خودت میتونی به خودت کمک‌کنی 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
افسردگی گرفتم یعنی ؟

افشردگی بعداز زایمان واسه همه هست

سعی کن تنها نمونی آهنگ بزار 

بخودت برسی 

خودتو از لحاظ جسمی تقویت کن

تقریبا تاچهل روز اینجوری خوب میشی

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی