2777
2789
عنوان

شما اگه شوهرتون بهتون بگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شرایط شما رو نمی دونم طبق شرایط خودم نظر میدم    وقتی  ک این حرفو بهم زد واقعا  دارم میگم    اگع واقعا حرفش واقعی باشع اول ازش تشکر میکنم   بعدشم میگم حق وحقومو بده   وپسرمو  از حق وحقوقم می گذرم پسرمو  میگیرم میگم ادمی نیستی ک بتونی بچع نگه داری هرچند اون بچع دیگع می تونع کارای خودشو نداقل انجام بده ولی  خیلی لاشی هستی  بعدشم خداحافظی و ی  جشن کوچولو واسع خودم  البته کسی خبر نشه  حالا دو سوال  چرا ازش تشکر کردم چون‌  نمی تونم دلیلشو‌اینجا بگم‌  چرا جشن کسی خبر نشه ب خاطر موقعیتی ک دارم  چند روزی ادا ناراحتا رو در میارم ولی در کل عروسی میگیرم‌

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
من شرایط شما رو نمی دونم طبق شرایط خودم نظر میدم    وقتی  ک این حرفو بهم زد واقعا &nb ...

من احمق ته دلم هنوز دوسش دارم 

میدونم تا چند ماه خودمو خانوادم اوضاعمون خیلی بهم میریزه ولی دگ هم نمیتونم تحمل کنم این همه تحقیرو