2777
2789
عنوان

بنظرتون دوباره کنکور بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم شما تواناییشو داری با توجه به اینکه نخوندید ۸ هزار شدید امسال ۵۰ درصد معدلمه از نظر من خیلی راحت تره حالا کنکوریا بدشون از این حرف من میاد ولی کتاب های مدرسه رو خوندن خیلی راحت تره تا کنکور هرچقدرم سخت بشه سختی برای همس تراز در نظر گرفته میشه بنظرم با یه برنامه ی عالی بخونید ۵۰ درصد معدل اسونه گرفتنش کنکورم که تسته دیگه کار کنید

شما که در حالت متاهل بودن زیر ۱۰ هزار آوردی بنظرم پتانسیلشو داری

یه سال بشین خوب بخون شاید دراومدی

اگه نشد هم حداقل بگی تلاش کردم

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
معدلم بد نبوده همش بالای ۱۹ بوده

خب فرصت ترمیم داری دیگه برو ترمیم کن

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
اره خیلی خوبه هشت هزار من دیدم پزشکی ام میشه مثلا شهریه پرداز و جاهای دور  پیراپزشکیم صد در صد ...

نه دیگه پزشکی شهریه پرداز نمیشه آزادم نمیشه 

بعضی استانها تعهدی میگیرن با این رتبه

اره خیلی خوبه هشت هزار من دیدم پزشکی ام میشه مثلا شهریه پرداز و جاهای دور  پیراپزشکیم صد در صد ...

اخه پیراپزشکی که یبار خوندم دیگه بدردم نمیخوره . بخاطر بچه هامم نمیتونم شهرستان برم . برای تهران طرفیت مازاد باید حداقل ۲۰۰۰ بیارم 

آخه میدونین سال ۱۴۰۰ نه اینکه بگم زیاد خوندم ولی خداییش کامل کتابارو خوندم و هم تست زدم  ولی نمیدونم چرا نتونستم درصدای خوبی بزنم

همش میترسم امسالم بخونم همینجوری بشه و وقتم حروم شه

پرستاری،فیزیو تراپی اینا که میوردی 

خب من قبلا کاردرمانی خوندم دیگه نمیخاستم کارشناسی باشه

البته فیزیو هم بدم نمیومد چون از کاردرمانی بهتره ولی اونم قبول نشدم

اخه پیراپزشکی که یبار خوندم دیگه بدردم نمیخوره . بخاطر بچه هامم نمیتونم شهرستان برم . برای تهران طرف ...

اسی تو همین که با ۲ تا بچه و شوهر و خونه داری تونستی ۸۰۰۰ بیاری به نظرم خیلی استعداد و گیراییت بالاهه

بخون اگه میتونی

من عاااشق زمستونم❤️
اسی تو همین که با ۲ تا بچه و شوهر و خونه داری تونستی ۸۰۰۰ بیاری به نظرم خیلی استعداد و گیراییت بالاه ...

البته اون موقع بچه نداشتم 

ولی مرررسی از دلگرمی و انرژی مثبتتون 

تو خانواده همه باهام مخالفن 

سلام عزیزم وقتت بخیر...من شمارو اتفاقی پیدا کردم و فهمیدم گفتاردرمانگر هستین...من امسال برای رشته فیزیوتراپی و نهایتش کاردرمانی پشت موندم به نظرتون این رشته ها هم استهلاک کاریش بالاست ؟با توجه به ماهیت این رشته ها ارزش خوندن دارن...؟یا کلا هدفمو بزارم دارو و رشته های تاپ...

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...