2777
2789

سلام مامانا اگه تجربه دارین کمکم کنید 

من ۳۳ هفتمه ولی سونوم ۳۱ نشون میده 

دکترم گفت بیشتراز ۳ هفته باشه ختم بارداری 

اخه مگه بچه میمونه

چکار کنم خدایا خستم 

آبش همش کمه هی سونو زدم دستام رگ ندارن دیگ 

هی آب خوردم بالا پایین میشه 

وزنش کمه ۱۷۰۰ 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

نگران نباش ۲۸هفته به بعد بچه کامله،آمپول ریه حتما بزن که اگر زود به دنیا خواست بیاد مشکلی پیش نیاد

کباب،بستنی،آجیل۴مغز شیر پرچرب حتما بخور عالیه واسه وزن گیری

وزن بچه منم همیشه یک تا۲هفته عقب بود

هی دکتر استرس میداد،ولی به دنیا اومد ۳.۶۰۰بود در حالی که یک هفته قبل زایمان سونو ۲.۹۰۰گفته بود

نگران نباش ۲۸هفته به بعد بچه کامله،آمپول ریه حتما بزن که اگر زود به دنیا خواست بیاد مشکلی پیش نیاد ...

همه دلخوشیم اینه دنیا اومد بیشتر بزنه ، خستم دیگه از هفته ۲۸ تمپول تشکیل ریه زدم ولی کلا نه تنها وزنش همه چیزیش رو هفته ۳۱ هست 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی دلم خوش بود بهش که شپله 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش بخدا همه چی مرتبه

وزن دخترم۲۸هفته۹۵۰گرم بود!ببین چقد ریز بود.

ولی به دنیا اومدنی از همه درشت تر بود،سونو گرافی دستگاهه و پر از خطا

فقط به تغذیه ات برس و استرس،نداشته باش

برا منم سونو اینجور میزد آب دورش هم کم بود دقیقا مشکلات تو رو داشتم آب جرعه جرعه زیاد بخور یعنی دم دستت باشه غذا هم خوب بخور پروتیین و حبوبات تا وزن بگیره آرامشت هم حفظ کن سر موقع دنیا میاد همه چیم خوبه 

حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم 
اصلا نگران نباش بخدا همه چی مرتبه وزن دخترم۲۸هفته۹۵۰گرم بود!ببین چقد ریز بود. ولی به دنیا اومدنی ا ...

الان دیگ دیر شده برای من فقط دو روز فرصت دارم ، سونو خوب نباشه ختم میده 😭😭😭😭 دعا کن برام 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
برا منم سونو اینجور میزد آب دورش هم کم بود دقیقا مشکلات تو رو داشتم آب جرعه جرعه زیاد بخور یعنی دم د ...

دوروز فقط وقت دارم ، پسفردا میرم سونو اگه ۳ هفته رشدش عقب باشه ختم میده 

آب روزی ۲۰ لیوان میخورم 😭😭

دعا کن برام 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫