عالی همه چی رو توضیح داده حیفه شماهایی که بلدین اونجا عضو نباشین برای شماها عالیه
دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه سوره واقعه چطوری میتونه روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رفتم ایتا ولی نتونستم کانالو پیدا کنم؟ چطوری پیداش کنم عزیزم؟
نه برو گوگل سرچ کن
کانال دهکده کیک خانگی در ایتا
این جمله بالا رو توو گوگل سرچ کن
دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه سوره واقعه چطوری میتونه روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏