2777
2789
عنوان

رابطه بیشعوری و سرکوب کردن!☺️

713 بازدید | 56 پست

یه وقتایی نمیتونم بعضی هارو درک کنم...واقعا سرکوب کردن دیگران هیچ لذتی برای هیچ ادمی نداره جز افراد بیشعور! و بنظر من از کمبود هم ریشه میگیره...امروز شاهد یه صحنه ای بودم که تا همین الان ذهنم درگیرشه! اگر خانمی  بچه دار نمیشه .اگه دختری ازدواج نکرده. اگه همسر یکی خونه نداره و مستاجرن. اگه خونشون کوچیکه.اگه یکی دانشگاه خوبی قبول نشده.اگه لباس تن یکی ارزونه.اگه یکی صورتش جوش داره.اگه لاغره یا چاقه.اگه دماغشو عمل نکرده و قوز داره.اگه همسر یا پدر یکی شغل پر درامدی نداره و...هیچکدوممون اجازه سرزنش و سرکوب کردنشونو نداریم مگر اینکه بیشعور باشیم! یه جمله قشنگ داره کتاب بیشعوری..میگه:
بی‌شعور‌ها می‌توانند دیگران را سرکوب کنند!اما؛کسی نمی‌تواند آن‌ها را سرکوب کند، مگر یک بی‌شعور بزرگتر ...
مراقب حرف هامون باشیم❤️

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاملا درسته

اصولاً کسانی که وجود خودشون سرشار از کمبود و عیبه می‌تونند عیب دیگران رو ببینند و به رو بیارند

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

از بی شعورها متنفرمممممم

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
و حتی نمی دونند امثال ما با شکستن، قدرتمندتر میشیم 💪🏼

میشه بفرمایین فلسفه وجود انسان چیه؟؟؟

چرا انسان باید تو این دنیا درد بکشه ولی حق نداره ب زندگیش خاتمه بده؟؟

چرا ما ب وجود امدیم وبابت این وجود داشتن وهستی میتونیم گله مند باشیم ؟؟؟؟؟؟؟

من خودم شاغلم، همسرمم شغلش ازاده و درامد خوبی نداره ولی خب کسی خبر نداره جز خودم و خانوادم ک نمیزاریمم کسی متوجه بشه.

من چون از خودم درامد دارم همیشه برای خودم و شوهرم لباسای خوب میخرم خصوصا برای خودم.

چند وقت پیش دختر عمه م ب پدرم و مادرم گفت ک چند وقت پیش آناهید رو دیدم تو جشن عروسی فلانی چقد لباساش بد و ارزون بودن خیلی دلم سوخت و ناراحت شدم. اخه تا وقتی خونه بود همیشه لباساش خوب بود. با خودم گفتم لابد شوهرش وضعش خوب نیست ک لباس خوب نمیتونه بخره😐😐😐مامان و بابام بیچاره ها کلی خجالت زده شدن و با اینکه لباسای من گرون قیمت بودن ولی اون بهونه میخواست ک ببینه اوضاع مالی شوهرم چطوریه😐😒واقعا خیلیا بیشعورن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
و حتی نمی دونند امثال ما با شکستن، قدرتمندتر میشیم 💪🏼

نمیدونم چقدر این جمله درست باشه...امروز یه خانمی که واقعا از نظر من تازه به دوران رسیده بود..به یه خانم دیگه ای هرچی از دهنش در اومد گفت! از اینکه ما یه خونه داریم تو بالاشهر و فلان و فلان و...شما هنوز دارین میدویین واسه اجاره اون خونه کوچیکتون و...
من خودم اوضاع مالی بدی ندارم ولی داشتم جای اون خانم له میشدم..و تا همین الان برام سواله که چطوری تونست انقدر بیشعور باشه!
واقعا امیوارم حرفت درست باشه...چون خیلی نگران اونیم که این حرفا رو شنید:)

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
من خودم شاغلم، همسرمم شغلش ازاده و درامد خوبی نداره ولی خب کسی خبر نداره جز خودم و خانوادم ک نمیزاری ...

میفهمم...حق داری ناراحت بشی:)
اخر بیشعوریه...!!