2777
2789
عنوان

تعریف همکار اقا از همکار خانم مجرد

414 بازدید | 20 پست

سلام 

بچه ها یه همکار اقا داریم مجرده شوخه ولی شوخیاش  حدو مرز داره یعنی شوخی بی جا نمیکنه بخصوص با خانما کلمات زشت یا زننده ندیدیم استفاده کنه با همه ام شوخی میکنه  بعد یه روز در اومد از رنگ موهای یه همکار خانممون تعریف کرد. 

چن روز پیش اومد پیش من گفت از این کارم پشیمونم  تعریفم  کار زشتی بوده وقتی هیچ قصدی نداشتم اخه دوست صمیمی اون همکارمون بهش گفته ددیگه از موهای خانم فلانی پیش همکارامون تعریف نکن بخصوص همکارای آقا. 

این بنده خدام کلی خود خوری و ناراحت بود که چرا چنین چیزی گفته. 

حتی رفت از همکارمون معذرت خواهی کرد ولی همکار گفته بود از هیچی ناراحت نشده 

به من میگه من هیچ قصدی از این حرف نداشتم .با من تقریبا راحته منم تا حالا چیز بدی ازش ندیدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووو😂ازیناست که کنترلی رو حرفاش نداره

بگو فراموشش کن دیگه

و سعی کن سرسنگین باشی

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

چ باحاله😂

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
چیش باحاله

یه همچین مردی اینقدر راحت

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟