2777
2789

من ماجان بزرگ گرفتم از هایپر استار  وای که قشنگ شیرخشک میخوردی حالم بدشد 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش نوشته پس از باز شدن حدقل تا ۳ روز مصرف بشه پس اون انقضای طولانی چیه

خب میگن چون سرعت داغ شدت و سرد شدنش زیاده دیگه مواد نگهدارنده نمیزنن تو گوگل زده

تیکر تولد یک سالگی دختر کوچولوم 
من فرنی و حریر بادامش گرفتم ....پسرم همش تا ته خورد......ولی خرمای گرفتم لب نزد....

خوبه شیرش یا همون شیرای معمولی خوبه؟

.????

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
من پسرم دو سال و نيمشه فقط شير ماجان بهش ميدم فكر ميكنم چون مخصوص كودكانه ، احتمالا بهتر باشه از بق ...

واقعا منم موندم چه شیری به دخترم بدم نمیدونم کدوم بهتر یه شیری میخام که کلسیم بیشتری داشته‌باشه

این شیر خوبه یا همون شیرای معمولی ؟؟

اگه جای مطمئن سراغ داری شیر کیلویی بگیر خیلی بهتره قشنگ طعم شیر و بوی شیر داره 

من هروقت میرم شهرستان مادر شوهرم شیر تازه می‌خره از  کسی که گاو داره وای که چقدر دوست دارم .. عاشق سر شیر روشم بعد جوشاندن 

شیرای کارخونه ای اصلا طعم شیر ندارن ..ولی شیرهای کیلویی م

می‌خرم مثل اون شیرهای شهرستان هست ولی اونقدر سرشیر نمی‌بنده