2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل شده؟ اگه جای دیگه ای نزده و عملم شده شیمی درمانیم شده درمان شده محسوب میشه

دکتر گفته اول جراحی بعد پرتو درمانی گفتن صبح عمل انجام میشه بعدازظهرم مرخص خطرناک نیستش مگه نه 🥺

دکتر گفته اول جراحی بعد پرتو درمانی گفتن صبح عمل انجام میشه بعدازظهرم مرخص خطرناک نیستش مگه نه 🥺

نه خطرناک نیس خدا رو شکر زود رفتین خوب میشه نگران نباش

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اخه میگن چندساله درگیر شده خیلی نگرانم چقدر خوبه تو این سایت همدردی میکنید باهام 😭

وقتی دکتر گفته عملش میکنم یعنی خوب میشه اگه خدای نکرده زده بود جای دیگش عمل نمیکردن اصلا تازه اسم شیمی درمانی هم نیاورده یعنی یه چیز کوچیک بوده 

پت اسکن و بقیه اسکن هاش سالم بود؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
عزیزم شما میدونی چقدر خطرناکه؟ من خیلی نگرانم

نگرانی نداره قطعا مریضتون متاستاز ندارن ک تجویزپرتو درمانی کردن 

شیمی درمانی دور از جون خیلی عوارض داره خیلی درگیری داره 

پرتو درمانی فقط اثر روی سلول سرطان داره ولی برای سرطان هایی ک زیاد خطرناک نیست استفاده میشع البته بستگی ب میزان طول موج اشعه هم داره و مدت زمان پرتو گیری و تعداد جلسات 

عوارض هم میتونه ضعف در بعضی از اندام ها حساس مثل مو باشه ک اونم نمیریزه مو نازک و بی جون میشه 

نگرانی نداره قطعا مریضتون متاستاز ندارن ک تجویزپرتو درمانی کردن  شیمی درمانی دور از جون خیلی ع ...

مرسی از راهنماییت گلم 🥺ولی خوب مادرمه حتی سوزن تو دستش بره سخته برام چه برسه به این بیماری ولی مرسی که انقدر قشنگ راهنمایی کردی و اطلاعات دادی

مرسی از راهنماییت گلم 🥺ولی خوب مادرمه حتی سوزن تو دستش بره سخته برام چه برسه به این بیماری ولی مرسی ...

قطعا همینه اصلا نگران نباش 

فقط روحیه داشته باشن و تحمل 

بذار راحت بهت بگم خیالت راحت پخش بدن نشده عمل میکنه بعد از عمل درد داره دوره نقاهت طی میشه و بعد جلسات شروع میشه عوارضم نداره