2777
2789
عنوان

کاووم سپتوم پلوسیدوم مغز جنین

904 بازدید | 12 پست

خانمها کسی بوده که بهش گفته باشن این قسمت از حد طبیعی کوچکتره ولی بچش سالم ب دنیا اومده باشه و بعدش مشکل تعادلی براش ایجاد نشده باشه

تورو خدا اگه چیزی میدونین بگین

۱۸هفته سونو بهم گفت از حد طبیعی کمتره باید هفته۲۲ دوباره تکرار کنی ک امروز رفتم گفت هنوز همونه و تغییری نکرده دارم از فکر و خیال زیاد دیوونه میشم😔

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂
نمیدونم چیه انشالله مشکلی نباشه و بهترینها برات رقم بخوره

ممنون

دارم دق میکنم نمیدونم چکار کنم اصلا

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دارم دق میکنم نمیدونم چکار کنم اصلا

تجربه ی خودم را اینجا میذارم شاید به دردتون بخوره. من اخر اسفند سونوی آنومالی انجام دادم بیمارستان صارم. سه تا مشکل detect کردن. ندیدن  کاووم سپتوم پلاسیدوم  مغز، مشکل در بطنهای قلب، مشکل در روده. دکترم شب عیدی رو حساب این سونو گفت سقط. اول هفته ی 18 بودم. نگم براتون که چه به روزم اومد. تعطیلی، نبود دکتر و ... تو اون وضع رفتم اکوی قلب بچه و به عقل خودم هم رسید سونوی آنومالی رو تکرار کنم که خدا رو شکر مشکل قلب و روده کلاً رد شد.  کاووم سپتوم پلاسیدوم  مغز همچنان دیده نشد. و همچنان متخصص هایی که میتونستم تو این تعطیلی پیدا کنم میگفتن باید بچه سقط بشه. به همین راحتی!!! من 24 ساعته گریه میکردم. تمام بیمارستانها رو رفتم و خواهش و التماس. همه بهم گفتن باید برم پیش دکتر بهناز مرادی که نوروسونوگرافی و ام ار ای مغز جنین انجام میده. تو این مملکت چیزی هم نباشه دستی دستی میکشن آدمو. من تمام سایتهای ایرانی و خارجی رو خوندم و فهمیدم این قسمت خیلی محتمله که تو جنین 18-19 هفته دیده نشه. اصن تو هیچ کشوری تو هفته ی 18-19 سونوی آنومالی نمیدن. تو ایران فقط بخاطر قانون من در آوردی سقط قانونی دقیقاً میذارن اول 18 هفته که خیلی ممکنه که اعضا کامل نشده باشه یا دیده نشه. و این حجم از استرس و نگرانی رو به افراد میدن. واقعن جای تاسف. بچه ی سالمم رو بخاطر حرف این دکترهاداشتم از دست می دادم. بخودم گفتم حالا که به اینجا رسیده تا 20 هفته هم صبر میکنم. کیه که برای همچین کار وحشتناکی دل داشته باشه. خلاصه از شانس خیلی خوبم توی تعطیلات خانم دکتر مرادی 3 روز مطب بودن. رفتم پیش ایشون نوروسونوگرافی کردن و  کاووم سپتوم پلاسیدوم دیده شد و دقیقاً مساله به همون زمان بر می گشت. یعنی باید 19-20 هفته حداقل حداقل بگذره تا این قسمت دیده بشه. تازه بازم ممکنه دیده نشه. این قسمت خیلی کوچیکه و به  ندرت پیش میاد که اصن جنین همچین نقصی داشته باشه. فعلن که خدا رو شکر بچه م سالمه. این تجربه رو گفتم که راحت به حرف دکترها اعتماد نکنین و جون خودتون و فرشته کوچولوتون رو به خطر نندازید. من اسمی از دکترهایی که رفتم نمیارم شاید این کار وجدانی نباشه. اما حتماً همیشه خودتون تحقیق کنید و خودتون رو به دست سرشلوغی بعضی از دکترها و متاسفم که میگم گاهی عدم آگاهی و دانششون ، نسپرید

ببین گلم درمورد مشکلت سرچ کردم اینو دیدم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
 تجربه ی خودم را اینجا میذارم شاید به دردتون بخوره. من اخر اسفند سونوی آنومالی انجام دادم بیمار ...

اینکه تو همه تاپیکای مربوط ب این موضوع هست

پس نگران نباش انشالله واسه شماهم مشکلی نیست

نمیدونم چرا هر کسی تاپیک زده در این مورد دیگه نیومده بگه چی شد همش فک میکنم حتما ی مشکل جدی پیش اومده ک دیگه حوصله صحبت درموردشو نداشتن😔

نمیدونم چرا هر کسی تاپیک زده در این مورد دیگه نیومده بگه چی شد همش فک میکنم حتما ی مشکل جدی پیش اومد ...

دختر فکرای منفی رو بریز دور

توکلت به خدا باشه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
نمیدونم چرا هر کسی تاپیک زده در این مورد دیگه نیومده بگه چی شد همش فک میکنم حتما ی مشکل جدی پیش اومد ...

عزیزدلم اگر هنوز بارداری ان شاءالله بحق امام حسین که امروز تولدشون بود،بسلامتی و دلخوش زایمان کنی 

پارسال خرداد ماه ۱۴۰۲ رشد بچم متوقف شدو ۸ ماهه دنیا اومد متأسفانه همین مشکل رو داشت و میکروسفالی شد و حتی سندروم دان ...که توی چندین سونو سندروم دان مشخص نبود !!! چندین سونو که میگم یعنی بالغ بر ۱۰ تا چون رشد بچه کم بود دوهفته یکبار سونو برای رشدش هپ میرفتم ، علاوه بر اون مشکلات دیگه ای داشت که وقتی متوجه شدم فقط آرزوی مرگ میکردم از بس شوکه شدم و فشار عصبی و روانی متحمل شدم ، اصلا نتونستم برم بیمارستان بچمو ببینم بخاطر این شوک روانی شدید... ریه هایش هم نارس بود ،تقریبا دوتا سه بار بچه مظلومم دم مرگ شد ک برش گردوندن ، و بعد از ۴۰ روز زنگ زدن گفتن فوت کرد ... بشدت افسرده شدم ،بچه اولم سقط شد و بچه دومم بشدت دوران سختی رو گذروندم. 

امیدوارم بحق حسین علیه السلام و اولادش خداوند مهربان به همه بچه سالم و صالح بده. الآن هم ک اینارو نوشتم حالم بده برام دعا کن لطفاً.یاحق