2777
2789
عنوان

شهرستانی ها و روستایی ها بیان

680 بازدید | 49 پست

چرا اینروزا کسایی که تو کلان شهر ها زندگی میکنن مخصوصا تهرلن جرئت میکنن به بقیه توهین کنن و از شهرستانی بودن به عنوان فحش استفاده کنن 

من خودم شیرازیم ولی وقتی این حرف هارو میشنوم خیلی ناراحت میشم 

منظورم اینه بهترین آب و غذا و هوا و سرگرمی ها مال شهرستان هان 

مخصوصا روستاها از اون بهتر 

شیرازیا همشون یه عادت دارن که تعطیلات میرم روستای های اطراف و به نظر من زندگی واقعی توی همین روستاهان 

بچه ها شادن مردم با هم مهربونن اسمون ابیه و سبزه قابل دیدن 

ولی داخل شهر دیوارا مارو جدا کردن اسمون رو بخاطر ساختمون های بلندی که احاطه ات کردن نمیتونی ببینی بچه ها فکر میکنن هرچی خودشونو بیشتر بگیرن بهترن و پارک ها صدای خنده ازشون نمیاد ...

بنظرم اگه شما هایی که اهل شهرستان و روستاهستین نمیومدین توی شهر ها و اونو یه کلاس نمیدونستین اوضاع بهتر بود

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 

به خدا کاریشون نداریمممم

کچل شدیم انقد به هرکی تو تهرانه فحش میدین

بابا ما تو زندگی خودمون صدتا بدبختی داریم به شهرستانیا چی کار داریم آخه

هی همه این جا توهم دارن که هرکی تو تهرانه ۲۴ ساعته داره به اهالی جاهای دیگه توهین می کنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ما فحش حساب نمیکنیم ولی بیشتر شهرستانی ها خودشون توهین تلقی میکنن 

الان تو اون تاپیک کلی به تهرانی ها توهین کردن از بس اعتماد به نفس ضعیف دارند

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

به خدا کاریشون نداریممممممم کچل شدیم انقد به هرکی تو تهرانه فحش میدین بابا ما تو زندگی خودمون صدتا ...

گفت کسایی که توهین میکنن

تو جزو کسایی هستی که توهین میکنن؟

اگه نیستی چرا به خودت گرفتی

به خدا کاریشون نداریمممم کچل شدیم انقد به هرکی تو تهرانه فحش میدین بابا ما تو زندگی خودمون صدتا بد ...

من خودم رفتم دیدم بازم نمیگم همه ولی اکثرا اینطورین

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 

عزیزجان الان تهرانی اصیل وجود نداره که ته و توی همشون رو دربیاری از شهرهای دیگه سردرمیارن،ناراحت نباش 

حالا چون تو تهران زندگی میکنن،یا اونجابدنیااومدن نمیشن که تهرانی،تهرانی اصیل نداریم تموم شدن

الفاتحه

عزیزم ما فحش حساب نمیکنیم ولی بیشتر شهرستانی ها خودشون توهین تلقی میکنن  الان تو اون تاپیک کلی ...

همون

خودشون بیشتر بد و بیراه میگن به ماها😂

بعد میگن تهرانیا به ما کار دارن

منم شیرازیم 

انصافا شیراز صد پله از تهران بالاتره، من اصلا کاری به شهری و شهرستانی و روستایی و اینا ندارم😂ولی اینجا اصلا یه حال دیگه اس😂یه پیاده روی کنار باغ ارم و کوچه های قصردشت میارزه رو کل تهران به خدا 

هوا توپ، مردم شیک و خوشگل، خیابونا قشنگ، آدم حظ میکنه

والله تهران روستا بوده در گذشته و در کل به نظرم‌روستایی بودن و شهرستانی بودن جرم نیست و چیز بدی هم نیست حالا اگر کسی فکر میکنه این موضوع میتونه ابزار تمسخر باشه واسش از چیپ بودن خودشه

گفت کسایی که توهین میکنن تو جزو کسایی هستی که توهین میکنن؟ اگه نیستی چرا به خودت گرفتی

نگف کسایی که توهین می کنن

میگه کسایی که تو کلان شهرا زندگی می کنن

خب الان کسایی که تو تهرانن واقعا چی کار به شهرای دیگه دارن؟🤷‍♀️