2777
2789
عنوان

نوزاد و کولیک🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشگیری نداره چون روده هاشون درحال تکامله اینجورمیشن فقط با قطره و رعایت غذایی دردش کمترمیکنی 

اره کلا همه جا همینو میگن ،هیچ پیشگیریی نداره

من یکی از کولیک میترسم یکی شکاف کام🤦🏻‍♀️کلا از یه چیزش مطمئن میشم و خیالم راحت میشه از یه چیز دیکه نگران میشم

مریض شدم 

خیلی سخته خیلی هم مادر اذیت میشه هم بچه یادمه یه شب پسرم از ساعت ۱۱ شب شروع کرد گریه تا فردایی ۹ صبح ...

نوزادمن ساعت۲دیشب تا امروز عصرکه بردم دکتر همش خواب وبیداری وگریه میکرد یه خواب یه ساعته نرفت

حالا دکتر رفتنی واز وقتی هم اومدیم فعلا قطرش ندادم ولی کامل خوابه  گفتم انگار دکترمیخواس فقط  

ینی بازساعتای دیگه شروع میشه؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
نوزادمن ساعت۲دیشب تا امروز عصرکه بردم دکتر همش خواب وبیداری وگریه میکرد یه خواب یه ساعته نرفت حالا ...

آخییی😂😍

خدا حفظش کنههه😍😍

انشاالله که شروع نمیشه و راحت میتونی بخوابی

اره کلا همه جا همینو میگن ،هیچ پیشگیریی نداره من یکی از کولیک میترسم یکی شکاف کام🤦🏻‍♀️کلا از یه چ ...

شکاف کام که توغربالگریا مشخصه ونمیگیره ذهنت درگیرش نکن کولیک هم چیز عادیه قدیم هم داشتن فقط اسمش نمیدونستن

نوزادمن ساعت۲دیشب تا امروز عصرکه بردم دکتر همش خواب وبیداری وگریه میکرد یه خواب یه ساعته نرفت حالا ...

اره عزیز طفلی ها دست خودشون نیست یه ساعت هایی میگیره و خیلی عذاب داره کاملا درکت میکنم خیلی سخته کولیک الان یادم میاد میگم وای چه روزهای سختی رو گذروندم

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
شکاف کام که توغربالگریا مشخصه ونمیگیره ذهنت درگیرش نکن کولیک هم چیز عادیه قدیم هم داشتن فقط اسمش نمی ...

انشاالله که نمیگیره،خیلی میترسم ها از شکاف کام.دو هفته دیگه میرم انومالی اونجا مشخص میشه صد در صد؟

اره کولیکو انگار چاره ای نیست و همه میگذرونن

اره عزیز طفلی ها دست خودشون نیست یه ساعت هایی میگیره و خیلی عذاب داره کاملا درکت میکنم خیلی سخته کول ...

من که همون دیشب مردم از بی خوابی همش حس میکردم خوابم میبره بچه ازبغلم میفته

بازم خداروشکر شما گذروندین این دورانو😍من هنوز ۱۵هفتمه و ازالان نگرانم

نگران نباش میگذره هر دوره بزرگ شدنشون چالش های خودشو داره به قول ابجیم میگه این استرس تا زنده ای باهاته ایشالله که اصلا نی نیت کولیکی نباشه عزیزم

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱