2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بهش قطره بدی طبیعیه اکثرا دارن

من تاحالا ندیده بودم اطرافیانم بگن بچمون کولیک داره

وااای نوزاد دوستم پدرشو دراورد😩همش فوبیا دارم نکنه بچه ی منم داشته باشه

هرچقدر مطلب میخونم درموردش به جایی نمیرسم

من تاحالا ندیده بودم اطرافیانم بگن بچمون کولیک داره وااای نوزاد دوستم پدرشو دراورد😩همش فوبیا دارم ...

وا ینی بچت آرومه اینطورنگرانی  

کسی نمیادبگه بچم کولیک داره چیزعادی تونوزادیه کم وزیاد داره

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

پسر من تا دوماهگی کولیک داشت دکتر بهش قطره کولیکیز و گریمچر خارجی  داده بود خیلی سخت بود وثتی دردش میگرفت به خودش بچم میپیچید گریه میکرد با روغت زیتون شکمشو خلاف عقریه های ساعت ماساژ میدادم بعد قنداقش میکردم اروم تر میشد ساعت های خاصی هم شروع میشد بعد بعدظهرها وشب ها مخصوصا

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
وا ینی بچت آرومه اینطورنگرانی     کسی نمیادبگه بچم کولیک داره چیزعادی تونوزادیه کم وزیاد ...

نه من هنوز بچم بدنیا نیومده😂واسه همون نگرانم

خاله عمه ی من همشون جونن و بچه کوچیک دارن من مدام اونارو میدیدم و چون مامانم به جای مادرشونه میموند پیششون تا یه مدت منم میموندم،اصلا ندیده بودم واقعا.حتی دخترداییه من تازه یکسالش شده بچه رو به زور بیدارمیکردیم شیربخوره و بخوابه.مثل ادم بزرگا میخوابید😅

پسر من تا دوماهگی کولیک داشت دکتر بهش قطره کولیکیز و گریمچر خارجی  داده بود خیلی سخت بود وثتی د ...

خیلی بچه عذاب میکشه ادم دلش کباب میشه

نوزاد دوست منم ساعتای خاصی شروع میکرد گریه میکرد به خودش میپیچید

نمیدونم اصلا چجوری میشه جلوگیری کرد ازش که بچه کولیک نگیره

نه من هنوز بچم بدنیا نیومده😂واسه همون نگرانم خاله عمه ی من همشون جونن و بچه کوچیک دارن من مدام اون ...

کولیک بعدازچن هفته شروع میشه از بدو تولد که ندارن

ولی با این استرست خدای نکرده بچت میگیره اذیت میشی بهش فکرنکن از الآن

چن هفته ای به سلامتی؟

خیلی بچه عذاب میکشه ادم دلش کباب میشه نوزاد دوست منم ساعتای خاصی شروع میکرد گریه میکرد به خودش میپی ...

خیلی سخته خیلی هم مادر اذیت میشه هم بچه یادمه یه شب پسرم از ساعت ۱۱ شب شروع کرد گریه تا فردایی ۹ صبح هرکار میکردیم اروم نمیشد کاری نمیشه کرد اکثریت نوزادا دارن و باید صبوری کرد تا دورش بگذره

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
خیلی بچه عذاب میکشه ادم دلش کباب میشه نوزاد دوست منم ساعتای خاصی شروع میکرد گریه میکرد به خودش میپی ...

پیشگیری نداره چون روده هاشون درحال تکامله اینجورمیشن فقط با قطره و رعایت غذایی دردش کمترمیکنی