الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر من تا دوماهگی کولیک داشت دکتر بهش قطره کولیکیز و گریمچر خارجی داده بود خیلی سخت بود وثتی دردش میگرفت به خودش بچم میپیچید گریه میکرد با روغت زیتون شکمشو خلاف عقریه های ساعت ماساژ میدادم بعد قنداقش میکردم اروم تر میشد ساعت های خاصی هم شروع میشد بعد بعدظهرها وشب ها مخصوصا
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
وا ینی بچت آرومه اینطورنگرانی کسی نمیادبگه بچم کولیک داره چیزعادی تونوزادیه کم وزیاد ...
نه من هنوز بچم بدنیا نیومده😂واسه همون نگرانم
خاله عمه ی من همشون جونن و بچه کوچیک دارن من مدام اونارو میدیدم و چون مامانم به جای مادرشونه میموند پیششون تا یه مدت منم میموندم،اصلا ندیده بودم واقعا.حتی دخترداییه من تازه یکسالش شده بچه رو به زور بیدارمیکردیم شیربخوره و بخوابه.مثل ادم بزرگا میخوابید😅
خیلی سخته خیلی هم مادر اذیت میشه هم بچه یادمه یه شب پسرم از ساعت ۱۱ شب شروع کرد گریه تا فردایی ۹ صبح هرکار میکردیم اروم نمیشد کاری نمیشه کرد اکثریت نوزادا دارن و باید صبوری کرد تا دورش بگذره
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱