2777
2789
عنوان

بیاین..

60 بازدید | 11 پست

زنع تایپک گذاشتع بیست میلیاردامروز خرج کردم ی مانتوشد😐😐

ب حرفش خندم گرف😂بنظرتون چیزی زدع یا چی؟؟؟ 

منک النک قش کنم ترکیدم از خندع واسش 

شکست وجود ندارع، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!😄❤️‍🩹

دنبال ساغیشم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا ببخشید ولی تو خالی و پوچن این افراد.فقط ادعان

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

ای باباااا

منو که اینجا همه میشناسن

از لارج های تهرونم

هع.حیاط خلوتم ترکیه است و کوچه پس کوچه، پکن و توکیو و تورنتو و لس انجلس

یکم بخوام قر بیام، هاوایی تور یک ماهه...یادش بخیر بچه که بودم ۲۰ میلیارد دادم بولدوزر واقعی خریدم انداختم ته دره. الانم از فضا پیمای شخصیم با اینترنت 600G دارم تایم میکنم😝 اون طرف عشقمه با لباس طلا، قاب موبایل خودمم نقره ی خالصه. لای موهامم طلا و نقره بافتم. فردا شب هم قراره برم پارتی، ایستگاه فضایی، عشقم و سرم ی اتاق ۱۰۰ دلار خالی کنه💲🗿

🌷🌷👏

ای باباااا منو که اینجا همه میشناسن از لارج های تهرونم هع.حیاط خلوتم ترکیه است و کوچه پس کوچه، پک ...

جوننن بامن ازدواج کن ای یاررر😐😂

ساقیتو معرفی کن فرداشب برم سراغش

شکست وجود ندارع، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!😄❤️‍🩹