2777
2789

شب عروسی دایی مو و زنش بود بعد اینکه میخواستن بیان خونه خودشون از شانس گند کلید گم شده بود...پدربزرگم و داییم اومدن با قفل ور رفتن ولی باز نشد و یهو بابام گفت برید کنار خودم بازش میکنم و زد کلا در رو شکوند😐😂 بعد فرداش همه اومدن خونه داییم گفتن مبارکه بعد دایی م گفت مبارک چی؟؟؟ در نبود ترسیدیم...هیچ غلطی نکردیم🤣🤣🤣

تازه کار نیستم☹️تعلیق شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐

😐

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
😐😐😐😐

هوم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

عروسی مون روز تولدم بود همسرم بی خبر من کیک سفارش داده بود رفتیم شیرینی ها رو بگیرم که بیاریم من لج کردم گفتم میخوام این کارتن خودم بیارم کارتن کیک خیلی باهال بود اصلا به کیک نمی‌خورد همسرم لج کرد گفت نه بذار خودم میبرم جلو در ماشین وایستاده بود هم میخواستم بیام پایین نرفت اون ور کارتن تز دستم افتاد کیک خراب شد البته افتاد رو در کارتن رفتیم خونه بابا مامانم اینا خوردیم چقدر خندیدم گفتم این کیک وای خراب شدش شوهرم مات مونده بود نگاه کیک میکرد رفت دوباره یکی دیگه سفارش داد دوسال  از عروسی مون میگذره هموز یاد روز عروسی مون میفتم از خنده دل درد میشم مخصوصا قیافه شوهرم که یادم میاد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ببند وجودم فدای چشمات 🩷M🩷

شوهرم اومد ارایشگاه دنبالم

بعد نوبت اتلیه داشتیم

خانومه بهم گفت از ارایشگاه حرکت کردی زنگ بزن منم میرم

تو ماشین داشتم با شوهرم حرف میزدم اینکه چرا نمیومد و دیر کرد و اینا یهو خانومه جواب داد حواسم نبود گفتم الو بیا😂😂خانومه گفت جانم گفتم وای ببخشید...😂🤦