2777
2789
عنوان

دوستم چه مرگشه

138 بازدید | 13 پست

سه ساله دوستیم هردو نامردیایی کردیم در حق هم ولی اون خیلی بیشتر🥲زل میزد تو چشمام میگفت ازت بدم میاد 

چون دوستام تو این مدرسه نیستن باهات دوستم هر نمره ای چیزی میگرفتم میرفت میزاشت کف دست یکی از دوستاش منم خیلی بدم میومد ولی به روش نمیاوردم 

شماها دوست نبودین عملا دشمن هم بودین

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

خو

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه این دوستیتونه وااای بحال دشمناتون😋

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بعد این جدیدا با چندتا پسر حرف میزنه منم نمیدونم کین 

هی میاد میگه فلانی اینو گفت اونو گفت 

منم گفتم این کیه کدومه؟ گفت حافظت کمه ولش کن منم بدم اومد فقط کنم خب بتشه اونم برگشت گفت باشه جرم نده سرکار خانوم😐