2777
2789
عنوان

جواب عذرخواهی چیه؟

821 بازدید | 12 پست

اقا من یجوریم یکی بهم میگه ببخشید که اینطوری شد میگم نههههه اصلا این حرفوو نزنو فلانو ازین حرفا ،یجوری که طرف بار شرمندگی از روش برداشته میشه . ولی مثلا خودم میگم ببخشیدو عذرخواهی میکنم میگن خواهش میکنم :( 

شمام اینطوریید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مث توام میدونم چی میگی

ولی خب گاهی وقتا اگه اشتباه بزرگی کرده طرفت زود کوتاه نیا ک بگه به همه چی کوتاه میای یا بار از دوشش برداری بذار بدونه ک اشتباه کرده 

گاها هم با هرکی مث خودش باش 

خواهش میکنم بگو تا اینکه خواهش میکنم بشنوی

من میگم عزیز دلی فراموش کردم ان شاالله روزهای عالی پیش، رومون باشه

قبلا شکسته نفسی میکردم یارو سوارم میشد به حدی که من باید عذر میخواستم🤣

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤

چرا میگی نه این حرفو نزن فلان 

مگه شخصیتت رو از سر راه آوردی هر کی هر چی بگه بعد وانمود کنی هیچی نبوده ؟ 

همون خواهش میکنم درست ترین واکنشه 

حس غرور دیگه چیه

تو عزت نفست پایینه که وقتی طرف بهت میگه خواهش میکنم فکر می‌کنی غرور داره اسمش غرور نیست اسمش عزت نفسه 

وقتی میگی نه چیزی نبوده این حرفو نگو به طرف اینو میفهمونی که این مسأله برای من ناراحت کننده نبوده وقتی ناراحت شدی برای چی دروغ بگی ؟ خوبه طرف مقابل هم بگه این چه دروغگوییه ؟ اسم اونی که میگه خواهش میکنم رو آدم مغرور نذار چون اگه بخوای درگیر کلمه باشی واکنش تو هم میشه دروغ 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
چرا میگی نه این حرفو نزن فلان  مگه شخصیتت رو از سر راه آوردی هر کی هر چی بگه بعد وانمود کنی هی ...

میدونی مثلا احساس میکنم وقتی میگی خواهش میکنم طرف تو ذهنش میگه کاش اصلا عذرخواهی نمیکردم !! 

میدونی مثلا احساس میکنم وقتی میگی خواهش میکنم طرف تو ذهنش میگه کاش اصلا عذرخواهی نمیکردم !! 

بیخود این فکر رو می‌کنه 

وقتی اشتباه کرده وظیفشه عذر خواهی کنه 

میخواست اشتباه نکنه میخواست به رفتارش دقت کنه 

اگه عذرخواهی کردن رو برای دیگران آسون کنی داری بهشون این حس رو میدی که حق دارن هر چقدر دلشون خواست به حریمت نزدیک بشن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
بیخود این فکر رو می‌کنه  وقتی اشتباه کرده وظیفشه عذر خواهی کنه  میخواست اشتباه نکنه میخو ...

نه اونجوری که 🤣🤣منظورم عذزخواهی عامیانه ،مثلا ببخشید که نبودم پیشت ،یچیزی که از بابتش خب ناراحت نشدم واقعا 🤷🏻‍♀️ متوجه میشین؟

نه اونجوری که 🤣🤣منظورم عذزخواهی عامیانه ،مثلا ببخشید که نبودم پیشت ،یچیزی که از بابتش خب ناراحت نش ...

خب اون که هیچی ، اون اشتباه می‌کنه که بخاطر همچین چیزایی  عذرخواهی می‌کنه 

مثلا می‌تونه از ادبیات درست تری استفاده کنه مثلا فلانی خیلی دوست داشتم پیشت باشم موقعیتش نبود همین

چرا معذرت خواهی کنه اصلا ؟ مگه باید بهت جواب پس بده مگه وظیفه ش بوده که حتما باشه ؟ نه پس عذرخواهی بی معنیه 

من اگه یکی رو ببینم بیخودی عذرخواهی می‌کنه بهش تذکر میدم فلانی جان این مسأله اصلا به عذرخواهی نیاز نداره شرایطش رو نداشتی و من هم درکت میکنم 

بعد خیلی عادی ادامه گفتگو