2777
2789

من نازایی دارم تحت درمانم

بعد یکی از عروس های فامیل همسرم که بعد از من عروسی کرده بود حامله شد 

میخاستم درمانمو قطع کنم خدا خدا میکردم این سری حامله نشم تا بهم نگن حسادت کرده که هر جور شده بچه دار شد

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حقیقتش بچه می‌خوام کسی هم تو فامیل باردار میشه استرس میگیرم ک من آره دوساله تلاش میکنم بچه دار شم ...

مگه مسابقس 🤣

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

مگه دیوونن. حسودی هم حدی داره آدم شرایط رو میسنجه بچه دار میشه البته شاید به هوس میفتن وگرنه حاملگی ...

چرا دیگه وقتی حتی لباس عروسی و عقدتونم میرن همونو عیناً میخرن و همون روز میپوشن یعنی فدق العاده حسودن

تنها در خانه قسمت هزار و یکم...

خب شاید اونا هم واقعا توی اون تایم قصد داشتن وگرنه بچه دارشدن مثل لباس خریدن نیست ک تن یکی ببینی خوشت بیاد بپری بخری،

مگه ۹ماه بارداری و زایمان و اونهمه سختی چیز کمیه که بخوای از سر چشم و هم چشمی باردار بشی،

مگر اینکه واقعا خودشون از قبل میخواستن اما به هردلیلی تا حالا نشده

چرا دیگه وقتی حتی لباس عروسی و عقدتونم میرن همونو عیناً میخرن و همون روز میپوشن یعنی فدق العاده حسود ...

وای چه بدبختن اینا

الکی باید گفت ۳ ماهه حاملم بعد که اونا حامله شدن و چند ماه گذشت گفت شوخی کردم ضایع شن حسودا