2777
2789
عنوان

اینجا خیلیا میگن جلو شوهرت گریه نکن فلان چیزو نگو...

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 23 پست
شما به بقیه میگی عجیب در صورتی که خودتون خجالت میکشی اسم همسرتو صدا کنی این که عجیب تره 😄  چه ...

اسمشو صدا نمی‌زنم چون ۲ ساله عقدم و کلا عزیزم جانم صدا میزنم

گوز در زبان ترکی ب معنی چشم هس"تلفظش هم گُز"
حالا عجیبش میدونی چیه؟ میگن شوهرت خیانت که کرد فیلم پ.ورن دید و...هیچی بهش نگو به روش نیار روتون با ...

چرا من نتونستم هیچوقت همچین کنم همیشه  همه چیو بروش میارم اخرشم دعوا میشه اما هیچوقت باهاش درد دل نمیکنم جلوش گریع نکردم 

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم؟ 

منم واقعا نمیفهمم این چیزا یعنی چی مثلا میگن چجوری باسیاست رفتار کنیم که هر چی توضیح میدن من چیزی جز تظاهر تو جمله هاشون نمیبینم اگه قرار باشه ادم جلو شوهرشم خود واقعیش نباشه و تظاهر کنه و دو رو گری در بیاره که بگن شوهرش تو مشتشه و با سیاسته میخوام صد سال سیاه بشه اینجوری که سنگ رو سنگ بند نمیشه میدونم خیلی سخته ولی ادم باید بگرده دنبال کسی که فیت خودش باشه ادم مورد اعتمادی باشه اگه بخواد با هر بادی بلرزه و... که مگه ادم مرض داره با یه سست عنصر احمق ازدواج کنه 

من خودم بشخصه از گریه کردن بدم میاد از آدمی که اینقدر ضعیف باشه هرچی میشه بزنه زیر گریه هم متنفرم تنها در صورت دیدن غم و مصیبت میگم طرف باید اینقدر گریه کنه تا خالی بشه و دردش کم بشه

عزیزم گریه پیش شوهر حدی داره هر روز بخوای گریه کنی براش بی معنی میشی هر روز بخوای بگی مریضم دیکه بی ...

ن در اون حد 

مثلا کارم کلا برعکس میشد دیگه خسته شده بودم زدم زیر گریه 

اینجا یجوری رفتار میکنن انگار شوهر غریبس

گوز در زبان ترکی ب معنی چشم هس"تلفظش هم گُز"
اسمشو صدا نمی‌زنم چون ۲ ساله عقدم و کلا عزیزم جانم صدا میزنم

گفتید خجالت میکشم سوال شد 

منم اسم شوهرمو نمیگم از الفاظ اینچنینی استفاده  میکنم ولی خجالت نمیکشم 

تاپیک تون هست یادم اومد شما رو 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من ک گریم دست خودم نیس بهم بگن تو گریم میوفته اصلا یه بحث عادیم باشه گریم میگیره و اگ گریم بگیره عصبانی تر میشه چون خیلی ناراحت میشه من گریه کردم ولی من نمیدونم چیکار کنم گریه نکنم خیلی زود زود هنو هیچی نگفته گریه میکنم