mo3afer مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1731 عنوان مهمترین نکته ای که به کاهش وزنتون کمک کرد؟ 87 بازدید | 8 پست حداقل باید۱۰کیلو کم کنم...فرصت زیادی هم ندارم...شایددوماه...کمکم کنین چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤ 1402/07/19 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaden20 عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2359 نکن اینطوری با خودت در ماه حااکثر باید دوکیلو کم کنی اگر قصدت بچه داریه نکن این کارو مهلت بده ب خودت ورزش کن و کم بخور
mo3afer مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1731 کم خوردن چقدر کم خوردن؟چقدر کاهش وزن؟یه کم بیشتر توضیح بدین... چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
گوهر20 عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 811 قطع کامل شیرینیجات و قند کم کردن روغن و چربی کالری شماری سعی کردند ما را دفن کنند؛ غافل از این که ما بذر بودیم...
mo3afer مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1731 نکن اینطوری با خودت در ماه حااکثر باید دوکیلو کم کنی اگر قصدت بچه داریه نکن این کارو م ... خیالت راحت منم از اونورش در نرفتم...اراده م ضعیفه چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
userzary عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 205 چقدر کم خوردن؟چقدر کاهش وزن؟یه کم بیشتر توضیح بدین... کلا هله هوله و خوراکی و قند مند نباید باشهصبونه باید بخورین حتما چون باعث میشه سیر بشین کامل و تو طول روز اشتهاتون کم باشع گرسنه نشینو اب زیاد بخورین تو طول روزو شب هم چند قاشق و غذای سبک
mo3afer مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1731 کلا هله هوله و خوراکی و قند مند نباید باشه صبونه باید بخورین حتما چون باعث میشه سیر بشین کامل و تو ... ممنون.آخه همه میگن فقط رژیمهایی مثل غفاری و لیمومی قشنگ لاغر میکنن چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
userzary عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 205 ممنون.آخه همه میگن فقط رژیمهایی مثل غفاری و لیمومی قشنگ لاغر میکنن من راجب اینا اطلاعات ندارم باید از کسایی که بلدن بپرسینولی خب کم خوردن هم کنار ورزش خیلی کمک میکنه به کم کردن من خودم هر روز دارم با این روش کم میکنم