2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینطوره

177 بازدید | 12 پست

بهش میگم تو دوسم نداری ناراحت میشه ولی تمام رفتاراش دلیل دوست نداشتن منه امروز مریض بودم بیکاره یه سره تو خونه هفته ای یه بار شاید بره سر کار صبح پاشدم حالم خیلی بد بود گفتم پاشو الان ببرم دکتر گفت بزار غروب گفتم تا اون موقع داغون میشم خودم پاشدم تنهایی رفتم افتادم زیر سرم تک و تنها تازه از در اومدم به عالمه قیافشم ریخت بهم اصلا نگفت حالت خوبه یا نه فقط تشر رفت بهم که قرصاتو بخور الانم لرز گرفتم اومدم تو اتاق خواب میدونم بیداره اصلا نیومد دنبالم حالمو بپرسه بخدا اون مریض میشه انقد مواظبشم نمیدونم چرا این با من اینجوره خدایا خودت به داد غریبای بی کس برس که جز تو کسی رو ندارن کاش مامانم پیشم بود یه ساله ندیدمش😭😭😭

چرا شوهرت نمیره سرکار؟

چرا مادرتو یکساله ندیدی؟

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من بدتره حالم بد شده بود داشتم تو بیمارستان با مرگ دست و پنجه نرم میکردم آقا آورد بچه ها را بزاره خونه وایستاده بود به جوجه کباب کردن واسه ناهارشون منم نه گوشی نه کیف تو سالن انتظار منتظر بودم بیاد کارهای بستریم را بکنه  هیچ وقت فراموش نمیکنم چی به من گذشت