2789

بهشم گفته بودم اخه سر بچه دومم که ناخواسته شد کلی تیکه بارم کرد که ناخواسته معنی نداره بعد الان خودش ناخواسته بارداره یکی دیگه اینکه بچه نوزادمو با یه من رژ بوس میکرد حالا منکه دلم نمیاد ولی تهدیدش میکنم😂یکیم اینکه بچم کولیکو رفلاکسی بود لبنیاتو حبوبات نمیشد بخورم میگفت ادا اصول در میاری اینا تاثیر نداره و اینکه گیر داده بود چرا بچرو پوشک میکنی اینقدر گرونه منتظرم ببینم پوشک پا بچشه البته فعلا در حد ایدس لینقدر سادم که به موقش دلم نمیاد اذیت کنم

https://ninisite.co/discussion/topic/12214003/به-چهل-نفر-جهت-براورده-شدن-آرزوهای-یکدیگر-نیازمندیم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من هم با خواهرشوهرت موافقم ناخواسته معنی نداره چون تا الان شاهد پیشگیری سفت و سخت مادرم و خاله هام ...

خواهرشوهرمده ساله قرص جلوگیری میخوره و الان اینم نا خواسته شد منم با جلوگیری دومیمو باردار شدم 

خواهرشوهرمده ساله قرص جلوگیری میخوره و الان اینم نا خواسته شد منم با جلوگیری دومیمو باردار شدم 

نه نمیشه سفت و سخت اگه جلوگیری نکنه کسی که

هر زن سالی یه بار حامله میشه

💍♥ i said yes 

میگن هرکی رو سرزنش کنی از دنیا نمیری تا در شرایط اون آدم قرار بگیری .حکایت خواهر شوهر شماست

واااقعا البته بچه دوم خودم که ناخواسته شد نتیجه این بود که خالمو سرزنش کردم بچش چهار ماهش بود باردار شد

من هم با خواهرشوهرت موافقم ناخواسته معنی نداره چون تا الان شاهد پیشگیری سفت و سخت مادرم و خاله هام ...

و من 

چهارمین کاربریمه دیگه با  خط شوهرم اومدم حوصله بحث ندارم کاربریمو دوس دارم چون دیگه شماره ندارم بیام 🤣
نه نمیشه سفت و سخت اگه جلوگیری نکنه کسی که هر زن سالی یه بار حامله میشه

شما هر جور راحتی فکر کن دیگه نمیدونم اگه قرار باشه قرص جلوگیری جواب نده دورو برم بسیار دیدم که با ایودی باردار شدن کاندومم که همه دیدیم که درصد خطا داره فکر کنم این سفتو سختی که شما میگی پلمپ کردن 

نا خانسته معنی نداره خودشونو ول میکنن لذتشو میبرن بیخیالن بعد حامله میشن میگن ناخاسته 

چهارمین کاربریمه دیگه با  خط شوهرم اومدم حوصله بحث ندارم کاربریمو دوس دارم چون دیگه شماره ندارم بیام 🤣