2777
2789

من ده هفته باردارم 

یوقتا که بالا میارم بشدت معدم زور میزنه سرفه میکنم

میترسم این زور زدنه خطرناک باشه.کسی تجربشو داره؟

همسرم میگه زور نزن ولی منکه دسته خودم نیس معدم فشار میده که بالا بیاره

منوهمسرمو نی نیمون

اگه جفتت پایین نیست و همراهش لکه بینی نداری نه گلم خطری نداره 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه جفتت پایین نیست و همراهش لکه بینی نداری نه گلم خطری نداره 

من تا آخر ماه چهار رسما جنازه بودم ، هر بیست دقیقه ببخشید بالا میاوردم حتی شبا موقع خواب، اونقدر که دیگه گلوم ریش شده بود رگه رگه خون میومد از دهنم 😩

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

نه خداروشکر تاالان که نداشتم

خداروشکر 

من تا آخر ماه چهار رسما جنازه بودم ، هر بیست دقیقه ببخشید بالا میاوردم حتی شبا موقع خواب، اونقدر که ...

با زور وفشار معدت بالا میاورد یا خیلی راحت؟

منوهمسرمو نی نیمون
با زور وفشار معدت بالا میاورد یا خیلی راحت؟

با زور

وای خدا چقددررر بد بود 😩😩😩

من جفتمم پایین بود ولی لکه بینی اینا نداشتم